Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2011. Március 11. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Megszületett a Schobert házaspár harmadik gyermeke

Megszületett a Schobert házaspár harmadik gyermeke

Csütörtök reggel 9 óra 14 perckor megszületett a Schobert házaspár harmadik gyermeke, Zalán. A mama és a pici is jól vannak, Norbi péntekre ígért képeket.

Schobert Norbert nagyon boldog lehet, hiszen csütörtök reggel 9 óra 14 perckor, 50 centivel és 2710 grammal megszületett kisfia, Zalán. A hírt egy közösségi portálon osztotta meg követőivel, akik mind elárasztják a kispapát gratulációval.

Az immáron háromgyermekes édesapa hajnali négy órakor szállította a kórházba feleségét, aki szerint az édesanya, Rubint Réka és az új jövevény, Zalán is remekül vannak, fényképeket pedig holnapra ígért.

A NapiászOnline megpróbálta utolérni telefonon fitneszgurut, aki mosolyogva és sietve megköszönte gratulációnkat, de mint mondta, most nem ér rá beszélni. Na igen. Ebben a pillanatban valószínűleg minden szülő inkább csak csöndben gyönyörködik most született gyermekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.