Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2016. December 03. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 1-es számú főúton Győrben

Megszűnt a forgalomkorlátozás az 1-es számú főúton Győrben

Befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a Győr belvárosában történt személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. december 3-án 8 óra 30 perc körüli időben egy román hatósági jelzésű - turistákat szállító - autóbusz közlekedett Budapest felől Abda irányába az 1-es számú fűúton. Eddig tisztázatlan okból összeütközött a Szent István út és az Aradi vértanúk út kereszteződésében a Városház tér felől közlekedő Volkswagen személyautóval. Az ütközést követően a gépkocsi egy forgalmi okból álló járművel is ütközött.
A buszon három személy sérült, egy fő súlyosan, kettő fő könnyebben. A közlekedési baleset következtében a Volkswagen személyautó vezetője súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A megsérült személyeket a mentőszolgálat a kórházba szállította.


A közlekedési balesettel érintett autóbuszon 44 személy tartózkodott, tekintettel az időjárási körülményekre a rendőrség azonnal egy másik autóbuszt kért a helyszínre, így az utasok nem maradtak a hideg közterületen, karitatív szervezetek bevonásával pokrócokkal és meleg teával is ellátták őket. A turisták tovább utazása érdekében a román nagykövetséget értesítette a rendőrség.
A közlekedési baleset bekövetkezésének körülményeit a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja.
Az érintett útszakaszon mindkét irányban zavartalanul haladhat a forgalom.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.