Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Szeptember 04. 09:14, szerda | Belföld

Megválasztották a 10 legszebb magyar lányt

Megválasztották a 10 legszebb magyar lányt

Eldőlt, ki az a tíz szerencsés lány, aki bekerült az online döntőbe, ezzel esélyt kapva a Nemzet Szépe 2019 cím elnyerésére.

Idén negyedik alkalommal rendezik meg Magyarországon a Nemzet Szépét. A verseny előválogatóját augusztus utolsó napján tartották, és több száz jelentkező mutatkozott be a szakmai zsűri előtt, melyben helyett kapott mások mellett Orosz Barbara televíziós műsorvezető, Gergely Róbert színész, Dr. Rozsos Tamás plasztika sebész, Kollatos Fotis koreográfus és Stankovics Beáta, a Nemzet Szépe 2018-as közönségdíjasa.

A jelentkezők közt volt diplomata, tanár és jogász is, egy lányt viszont sajnálatos módon haza kellett küldeni a válogatóról, mert tetoválással rendelkezett. Mint ismert, a versenyszabályzat értelmében nem jelentkezhetnek szépészeti, plasztikai műtéten átesett vagy tetovált lányok sem.

Továbbjutott Kovács Angéla, Szklifa Elena, Béres Orsolya, Szerényi Gréta, Vollár Kinga, Balázs Luca, Przybytek Cintia, Szabó Barbara, Panka Dorottya, Biba Kitti. A tíz legszebb lány bekerült az online döntőbe, ezzel mindannyian esélyesek a Nemzet Szépe 2019 cím elnyerésére. Az értékes nyeremények mellett a fődíj a Miss Nation világversenyre való kijutás, amit 2019 novemberében rendeznek meg Abu Dhabi-ban.

Forrás: origo.hu

Kép: Szabó Péter - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.