Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. December 08. 13:32, kedd | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Megváltozott munkaképességűek új esélye 2015.12.15-én

Megváltozott munkaképességűek új esélye 2015.12.15-én

A Munkaerőpiacon Maradás Egyesület egy országos működésű, foglalkoztatási célú civil szervezet. Alapítói és tagjai sok éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a munkaerő-kölcsönzés, a közvetítés, a felnőttképzés és a humán erőforrás menedzsment területén.

Az egyesület célja, hogy strukturált keretek között, fenntartható, komplex munkaerő-piaci szolgáltatásokkal és tanácsadásokkal segítse a megváltozott munkaképességű munkavállalók re-integrációját, elhelyezkedését a nyílt munkaerő-piacon. Ennek érdekében a jövőben egy országos irodahálózatot hoz létre. A 27 szolgáltató pont között Győr is szerepel.

A Munkaerőpiacon Maradás Egyesület aktívan szeretne tenni a munkaerő-piacról kiszorult megváltozott munkaképességű emberekért, ezért 2015.12.15-én a győri Árkád Bevásárlóközpontban egy ingyenes regisztrációs napot tart a Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. közreműködésével. Szeretettel várják azokat a megváltozott munkaképességű álláskeresőket, akik konkrét munkalehetőségekre történő közvetítést kérnek, illetve igénybe szeretnék venni szolgáltatásaikat. Az eseményen örömmel fogadják a média képviselőit. A regisztráló megváltozott munkaképességű álláskeresőket a karácsonyi ünnepek közeledtére tekintettel, szaloncukorral ajándékozzák meg.

A regisztrációhoz orvosi szakvélemény szükséges. Az egyesület kéri a regisztrálni kívánó megváltozott munkaképességű álláskeresőket, hogy telefonon, vagy e-mail-en előre jelezzék részvételi szándékukat, illetve hozzák magukkal az orvosi szakvéleményt.

e-mail: ertekesites@manatwork.hu
tel.: +36 20 226-7307

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.