Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Augusztus 08. 07:45, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

Mihalecz: "Gratulálok a Győrnek, hogy egyre több magyar szót hallani a kispadról!"

Mihalecz:

Egygólos győzelmet aratott a Balaton-partján szombaton este a Győri ETO FC. A zöld-fehérek veretlenek a bajnokság 4. fordulója után, és a táblázat első helyét foglalják el.

A két csapat szakvezetője így értékelt az 1-0-ás győri győzelem után.

Mihalecz István (képen, Siófok): - A legnagyobb tanulság, hogy ugyanazon a hőfokon kell folytatnunk, ahol az előző mérkőzésen abbahagytuk. Ezúttal az utolsó 15-20 percben értünk el arra a szintre, hogy merjünk játszani, ez pedig kevés. Nem feküdt nekünk az, hogy futnunk kellett az eredmény után, magasabb koncentrációval kellett volna játszanunk. A gól egy figyelmetlenség eredménye, úgy gondolom, a hátrányba kerülésünk után volt néhány olyan szituáció, amikor bizonytalanok voltunk, ugyanakkor úgy érzem, a védelmet mintha jobban megzavarta volt Aleksidze gólja, mint a többi játékost. Ha egy másik oldalról közelítem meg, akkor azt is mondhatnám, hogy minket érintett rosszul Simon András sérülése... Egy Győr ellen nem elég 15-20 jó perc, ha az egész találkozó során úgy futballoztunk volna, mint a hajrában, akkor máshogy is alakulhatott volna. Gratulálok a vendégeknek, azért pedig különösen, hogy mérkőzés közben egyre több magyar szót hallani a kispadról a pálya felé!

Csertői Aurél (Győri ETO): - Az Újpest ellen ragyogóan játszott a Siófok, ennek tudatában bátrabbnak kellett lennünk. A gól után is voltak lehetőségeink, a hazaiak csak pontrúgásokból próbáltak veszélyeztetni, mely szituációkat tökéletesen megoldottuk. Úgy gondolom, megérdemelten szereztük meg a három pontot. Minden mérkőzés más, ám most még jobban kell koncentrálni, illetve felrázni a játékosokat, hogy ne elégedjenek meg ennyivel. Pozitív, hogy ennyi szurkoló elkísérte a csapatot, köszönjük, hogy mindvégig fantasztikusan buzdítottak minket.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.