Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Április 30. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

"Minket nem lehet leírni" - Korda György hason fekve tűrte

"Minket nem lehet leírni" - Korda György hason fekve tűrte

Korda György most maga mesélte el hajbeültetésének történetét a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén, ahol kiderült, hogy az esztétikai megújulás mellett a beavatkozásnak üzenete is van. A 72 éves énekes ugyanis azt

Korda György és Balázs Klári régóta alkot egy párost, s az énekes nem is felesége megrovásai, sokkal inkább egy üzenet miatt érezte úgy, hogy változtatnia kell külsején. Korda György 13 kilót fogyott, s nemrég hajbeültetéses műtéten is átesett, aminek részleteiről is beszámolt: honnan és hová ültették át a hajszálakat.

"Bolond ember vagyok, de annyira nem, hogy egy tíz órás műtétet végigcsináljak. Valóban tíz órás beavatkozás volt, de ennek folyamata van: először beteszik, aztán kiesik és aztán nő. Az első pár órában - amíg kiveszik a hajhagymákat -, hason fekszel, az egy kicsit kínos, mert nehéz levegőt venni, ugyanis egy lyukba belelóg az ember feje. A második rész alatt pedig - amikor már beültetik - végig filmet néztem, a Volt egyszer egy Amerikát, immár hatvanadszor. Közben elfeledkeztem arról, ami történt és itt vagyok" - mesélte a történetet mosolyogva Korda György a Frizbi felvételén, majd hozzátette:

"Ahhoz, hogy az ember hetven év után egy ilyet megcsináljon nem elég hülyének lenni. Korábban egy másik társaság már felajánlotta, hogy megcsinálják a hajbeültetést, csak nem voltam ráhangolódva. Most azt mondtam magamban, hogy talán ez egy kicsit üzenet is egy-két korosztálynak, hogy minket nem lehet leírni! Mi meg tudunk csinálni mindent. Eddig azt hittem, hogy nem vagyok normális, hogy ebbe belemegyek és most rájöttem, hogy 53 éve énekelek, voltak üzeneteim, de nem igazán ismerték el. Most is azt mondják, hogy táncdalénekes" - vélekedett Korda, aki úgy érzi nemcsak a hajbeültetéssel, de a kilókkal folytatott harcával is bizonyította, hogy meg tudja csinálni és le tud fogyni úgy, ahogyan 25 éves korában tette.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.