Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Október 20. 12:48, kedd | Helyi
Forrás: gyor.hu

Mintegy félszáz új parkoló a Barátság Park mellett

Mintegy félszáz új parkoló a Barátság Park mellett

47 gépjármű számára biztosít rendezett, biztonságos megállást a Grabo sátor mögött kialakított ingyenes parkoló…

„Folyamatosan keressük a városrészben a parkolási kapacitás bővítésének lehetőségét, 2006 óta mintegy háromszáz új parkolóhelyet létesítettünk, s most újabb, közel félszáz helyet sikerült létrehozni. – fogalmazott Radnóti Ákos alpolgármester, aki elmondta, továbbra is keresik a bővítési lehetőségeket, ezt a célt szolgálná a Kuopio Parkba, valamint a kórház mellé tervezett parkolólemez is. A terület önkormányzati képviselőjeként elmondta, a Barátság Parkban örvendetesen sokan sportolnak, de emiatt a szabálytalan parkolás is gyakori a környéken.

A Grabo sátor mögötti területen létrehozott ingyenes, elkerített, kivilágított parkoló számukra, és persze az itt lakók számára kínál biztonságos megállási lehetőséget. A képviselő hangsúlyozta, a biztonságot az Ifjúság körúti köztéri kamera is fokozza. Az alpolgármester felhívta a figyelmet arra is, hogy a park közvetlen szomszédságában létrejött parkoló átadásával párhuzamosan szeretnék a környéken tapasztalható szabálytalanságokat felszámolni, ezért kéri az autósokat, használják az új lehetőséget, mert a jövőben a hatóságok kevésbé lesznek elnézőek a tilosban való parkolással szemben.

Szombati Bertold a Győr-Szol Zrt. ingatlangazdálkodási igazgatója kiemelte, a parkolót a Grabo sátor előtti kapun keresztül lehet megközelíteni. Az új lehetőségre egyébként szórólapok segítségével is igyekeznek felhívni a környéken élők és az ide látogatók figyelmét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.