Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Január 28. 18:00, péntek | Helyi
Forrás: Openhouse

Mit vár az Openhouse 2011-től?

Mit vár az Openhouse 2011-től?

Egy közhelyes kérdés, mely minden cégben felmerül az újév kezdetén (vagy jobb esetben már az óév végén). Az Openhouse-nál nagyon szerencsés helyzetben vannak a vezetők, hiszen ezt a kérdést nagyon könnyen megválaszolhatják: SIKEREKET,

Igen, az Openhouse az utóbbi válságos éveket is sikeresen vészelte át, megerősítette pozícióját a piacon, a végrehajtott fejlesztések pedig egy átgondolt, letisztult stratégia mentén kerültek meghatározásra és bevezetésre.
Vezetőségünk ezt a már jól bevált mentalitást kívánja követni az újévben is, kiegészítve további, nagyobb volumenű fejlesztésekkel, átalakítással, a hatékonyabb működés érdekében.
Tovább kívánjuk erősíteni vidéki jelenlétünket az ingatlanközvetítői piacon, miközben a fővárosban is igyekszünk kihasítani az Openhouse-t megillető szeletet abból a bizonyos tortából.

Az Openhouse 2011-ben is megméretteti magát a méltán elismert szakmai szervezetek versenyein, hogy munkánkat ne csak mi, de a szakma is elismerésre méltónak ítélje meg. Ezáltal ügyfeleink is biztosak lehetnek abban, hogy ha nálunk vásárolják meg ingatlanukat, akkor nem vesznek zsákbamacskát.

Az internet gyakorlatilag átvette az irányítást életünk felett. Az Openhouse 2011-ben is folytatja a már megkezdett online tevékenységét a közösségi média területén csak úgy, mint az egyéni médiumok tekintetében is (www.oh.hu). Több cég még csak kívülről figyeli a közösségi médiában alakuló folyamatokat, az Openhouse viszont már a tavalyi évben is aktív online kommunikációt folytatott ügyfeleivel, és komoly, bizonyos mértékig szakmailag is érdekelt közösséget épített ki maga köré a közösségi médiában, akikkel folyamatos a kommunikáció.

Kíváncsian várjuk, hogy a magunkkal szemben támasztott elvárásokat milyen arányban valósítjuk meg 2011 végére, illetőleg milyen gyorsan szárnyaljuk túl azokat…



Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.