Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Október 17. 14:28, hétfő | Helyi
Forrás: Audi Aréna Győr

MONTE CRISTO GRÓFJA - A LEGENDA VISSZATÉR

MONTE CRISTO GRÓFJA - A LEGENDA VISSZATÉR

Szomor György dalaival igazi musicalként mutatkozik meg a klasszikus alkotás. Az ExperiDance tánckara és a békéscsabai Jókai Színház közös produkciója október 29-én Győrben, az Audi Arénában lesz látható 20:00 órakor.

Szerelem, árulás, bosszú egy mesterien megalkotott műben, melyet mindenki ismer, és az örök kérdés, melyre mindenki választ keres: miszerint van-e kilátástalan helyzet, vagy a remény szikráját tényleg a végsőkig őrizni kell.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. Azzal vádolják, hogy kapcsolatot tart a száműzött Napóleonnal. Bár a támadás hamis, Dantes nem tudja bizonyítani igazát, így sorsa megpecsételődik. Az ifjút If várának börtönébe viszik. A rabság évei kilátástalanul telnek, míg egy nap csodával határos fordulat következik be. Dantes egy ismeretlen börtöntárs halála révén nemcsak megszökik a rabságból, de jelentős vagyonra is szert tud tenni. A börtön falain kívül új élet várja a férfit. Edmond Dantes-mégha csak képletesen is, de – meghal, és helyébe lép Monte Cristo grófja. A titokzatos férfi útra kél, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit hamar felfigyel a megnyerő külsejű úriemberre.A gróf pedig céltudatosan halad útján, amely a végső bosszú felé vezet. Egyetlen személy , aki elbizonytalaníthatja, az egykori szerelme, Mercedes. Vajon a szerelem kiűzheti-e a férfi szívéből a féktelen bosszúvágyat, vagy a börtönévek végleg megölték azt a személyt, aki egykor volt Edmond Dantes? Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – mindenegyütt a színpadi műben, ahogy Dumas örökérvényű regényében is.

Jegyek vásárolhatók:
Online: jegymester.hu

Személyesen: Látogatóközpont Győr
9021 Győr, Baross Gábor út 21.
Tel.: +36 - 96 / 311 - 771

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.