Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Szeptember 07. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Havassy Press

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

Nagy bulit rendezhet a Virgo a pincében

A győri rock élet egyik legközkedveltebb helyszíne a Shadow Rock Café, amely hangulatos pincehelyiségben várja a stílus szerelmeseit. Számos nagyszerű koncertet megélt már a hely, most hétvégén pedig a Virgo zenekar csap a húrok közé.

Két koncert között a legtöbbször csak egy hét telik el a győri Shadow Rock Caféban, ahová a tulajdonos, Martinkovics „Ozzy” Oszkár igyekszik a legszélesebb rock-körökből zenekarokat meghívni. Így valósulhatott meg, hogy volt már rockabilly, vonós-négyes, népzene és humoros country is. A szervezőség folyamatosan figyel arra is, hogy a győri bandáknak fellépési lehetőséget biztosítson. 

Többek között a RedHeart, a Magic Cats és a Cherokee is felejthetetlen bulit nyomott a hangulatos falak között, s a jelek szerint egyre nagyobb az igény a koncertek iránt. Most hétvégén sem marad üresen a hely, hiszen a Virgo zenekar a meghívott, akik garantálják: remek este elé nézhet az, aki ellátogat a helyszínre.

A csapat 2007-ben a régi Virgo és a Grant zenekarok tagjaiból alakult, bár igaz, hogy számos tagcsere nehezítette az előre haladást, ám hamar rendeződtek a sorok, s töretlen erővel mennek előre a rockzene útján. A Virgo zenei örökségeként - Placebo, Garbage, Muse - feldolgozásokat játszva számos klubkoncertet adtak már Pesten és vidéken egyaránt.

Az első pár számot 2009-ben rögzítették, s azóta egyik fő céljuk minél szélesebb körben megismertetni a zenéjüket. A minőségre garancia lehet, hogy a zenekar tagjai több formációban is jelen vannak, hiszen az énekesük Viki, a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekarban is fontos szerepet játszik, mint vokalista; Steve pedig a Sublime MF sorait is erősíti.

Aki tehát egy igazán színvonalas helyen, egy igazán remek koncertet szeretne meghallgatni, az már most írja fel magának: szeptember 10. szombat, este 8 óra, Shadow Rock Café. A belépés ingyenes, a jó hangulat garantált!

Sőt! A szervezőgárda tényleg komolyan gondolja, hogy ha lehet, hetente új bandát mutasson be a győri rockereknek, hiszen 17-én a Twister zenekar fokozza majd a zenei élményt.

 

Címkék: koncert

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.