Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2023. Június 28. 08:15, szerda | Helyi

Nagyobb odafigyelést igényel a hőség

Nagyobb odafigyelést igényel a hőség

Gyorshajtás és egy meggondolatlan kanyarodási manőver. Ezek azok a helyzetek, amiből könnyen lehet baleset, akár autóval, akár motorral közlekedik az ember.

Az egyik győri autósiskola szakoktatója az Oxygen Mediának elmondta, ha bárki előz egy kocsisort, akkor elsőbbsége van a balra kanyarodóval szemben. Miltner András hozzátette: sok autós veszi rossz néven azt is, ha a motoros piros lámpánál, illetve a vasúti átjáró tilos jelzéséhez érve előre halad, pedig ezt a KRESZ lehetővé teszi számára. A szakértő arra is felhívta a figyelmet, még kánikulában sem szabad „túlhűteni” az autó utasterét, a nagy hőmérsékletkülönbség miatt ugyanis jelentősen csökkenhet a koncentrációképesség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.