Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Október 25. 11:27, kedd | Helyi

"Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek" - Caramel

Advent Arany hétvégéjén érkezik Győrbe Caramel. Városunkban ad turnézáró koncertet az énekes.

A 10 állomásos turné legnagyobb helyszínének a Győri Audi Aréna ad otthont. - fejtette ki Caramel mai sajtótájékoztatóján. A másfél órásra tervezett koncert az énekes elmondása szerint nagy kihívást jelent minden tekintetben, ebbe beletartoznak az előkészületek is. Látvány - és showelemekben nem lesz hiány, az énekes hét tagú élőzenekarral lép szípadra december 17-én az Arénában. Nem titok, hogy az előadásban fellelhető lesz az ünnepi hangulat, a karácsony varázsa.

Caramel_gyor_live

Legutóbb 4 évvel ezelőtt járt Caramel Győrben. Városunkat gyönyörűnek tartja és szívesen tér vissza. Az énekes Vidéki Turnézáró koncertje a tél legnagyobb koncertélményét hozza el Győrbe.

A koncert részletein még dolgoznak, ötletelnek, de annyit tudunk, hogy alapvetően szólódalokra kell számítani és előfordulhat, hogy meglepetésvendég is érkezik az Arénába. A végleges track-lista Caramel elmondása szerint már kialakult. Az énekes az elmúlt 11 év repertoárjából szemezget de újdonsággal, sőt, dalpremierrel is készül a rajongóknak.

Caramel_gyor_live_december

A turnézáró érdekessége, hogy Győr egyik legnépszerűbb tánciskolájának tanítványai (AFORCE 1 TSE Hungary) is fellépnek, méginkább fokozva a hangulatot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.