Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Március 27. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

"Nagyon félek" - a halál árnyékában retteg Kovács Lázár exe

"Nagyon félek" - a halál árnyékában retteg Kovács Lázár exe

Rémálommá vált Bíró Andrea szépészeti műtéte. A sztárszakács egykori kedvese a közelmúltban egy mellnagyobbító műtétre adta a fejét, ami akár az életét is megmentheti, ugyanis az operációt megelőző leletek kimutatták: rosszindul

Kovács Lázár exkedvese, Bíró Andrea még a közelgő pere előtt le szerette volna tudni mellnagyobbító műtétét, hogy egészséges anyaként tudjon helytállni fia bírósági tárgyalásán. Azonban a beavatkozást megelőző vizsgálatok során kiderült, hogy az operációt el kell halasztani, mert Andrea hátában elváltozást találtak az orvosok.

"Először nagyon megijedtem, amikor közölte a kezelőorvosom, hogy valami nincs rendben a röntgenfelvételeken. Már korábban is voltak rosszulléteim, egyik percről a másikra az ájulás kerülgetett, és olyan gyengének éreztem magam, hogy lábra sem tudtam állni. A teljes körű kivizsgálás során kiderült, hogy egy rosszindulatú daganat van a hátamban, ami miatt a plasztikai műtétemet el kell halasztanom" - mesélte az Új Ásznak a fiatal édesanya, akinek orvosa szerint terhessége miatt alakult ki szervezetében a daganat.

"Nagyon félek tőle, és még magamnak sem merem kimondani, hogy mi lenne akkor, ha a kisfiam egyedül maradna. Az elmúlt pár napban semmihez sem volt kedvem, csak a gyerekemhez. Minden percet vele töltöttem, hiszen elkapott az az érzés: mi van, ha ez már nem tarthat sokáig? Jövő héten megyek vissza az orvoshoz, és akkor tudom meg, hogyan tovább" - nyilatkozta Andrea, aki azonban nincs egyedül a nehéz időkben.

"Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen barátom van, mint Dávid. Amióta megtudta, mi történt velem, még inkább érezteti velem: én vagyok a legnagyobb kincs az életében. Azt hiszem, ez a betegség örök életre összekovácsolt minket" - tette hozzá Andrea.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.