Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Június 14. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Neki kellett volna nyernie a Csillag születikben?

Neki kellett volna nyernie a Csillag születikben?

Örül a sikernek és az ismertségnek a Csillag Születik sztárja, sőt Szabó Ádám már azt is tudja, hogyan folytatja ezután. A tehetségkutatóból megismert 18 éves harmonikás fiú Szirtes Tamással ért egyet jövőjét illetően.

STOP: Mit hozott számodra a Csillag Születik című műsor?

Szabó Ádám: Nagyon sok barátom lett és úgy érzem, hogy rengeteget fejlődtem márciustól mostanáig. Sok élménnyel gazdagodtam. Rengeteg sztárral találkozhattam, sok kapcsolatra tettem szert. Összességében jó volt, hogy jelentkeztem és eljutottam a döntőig.

- Mit szóltál az eredményhez? Nem csalódtál?

- Számítottunk rá, hogy Atti nyer, hiszen ott áll mellette Erdély. Egyáltalán nem voltam csalódott, a döntő utáni bulin még eszembe jutott, hogy jó lett volna nyerni, de másnapra már boldog voltam és arra gondoltam, nagy dolog volt bejutni a döntőbe. Ráadásul a műsor elején erről még álmodozni sem mertem.

- Nagy Sanyi, a műsor egyik házigazdája elárulta, hogy te voltál a kedvence...

- Nagyon bírom Sanyit. Azt nem tudtam, hogy én voltam a kedvence, de nagyon örülök neki! Nagyra tartom őt, ez volt ugyanis az első nagy szereplése élő adásban és jól csinálta, megállta a helyét Ördög Nóri mellett! A Csillag Születik kapcsán találkoztunk, de jó kapcsolat alakult ki közöttünk.

- Mik a további terveid?

- Zenész leszek, továbbra is harmonikásként képzelem el magam, de még az is lehet, hogy énekelek mellé. Énekesi karriert persze nem szeretnék, mindig a harmonika lesz főszerepben. Koncertekre, fellépésekre vágyom, a nyarat is erre szánom. Nagyon kíváncsi vagyok az emberek arcára és arra, hogy mit gondolnak rólam élőben, nemcsak a tévén keresztül.

- Azt mát tudjuk, hogy "Mónika", a harmonikád a leghűségesebb társad, de egy barátnő belefér az életedbe?

- Még nem tervezem, de beleférne, hiszen nem lehetek örök életemben csak a harmonikámmal. Sok rajongó keres meg, de hosszú távú kapcsolaton egyelőre még nem gondolkodtam.

- A 100 tagú cigányzenekarral is felléptél a műsorban és azt mondták, szívesen dolgoznának veled. Ilyen vonalon szeretnéd folytatni?

- Csodálatos lenne! Még nem szóltak, de azonnal igent mondanék. Ha hasonló ajánlatot kapnék nagyzenekaroktól, nem gondolkodnék rajta, elvállalnám, mert óriási dolog lenne. Szerintem mindkét út nyitott előttem: a populárisabb és a klasszikus zene is, úgyhogy, ha van rá lehetőség, akkor mindkét irányban szeretnék működni.

- Fáy Miklós azt mondta, neked kell eldöntened, melyik irányba tartasz...

- Igen, Szirtes Tamás pedig rávágta rögtön, hogy lehet szélesíteni az utakat és ez szerintem is így van. Simán csinálnám a kettőt együtt!

- Érdekes, hogy csak az utolsó adásban hallhattunk énekelni. Ez taktika volt részedről? Ezután is megmutatod a hangod?

- Az énekléssel tettem fel az i-re a pontot, megmutattam, hogy ehhez is értek. Azt nem tudom, hogy milyenek voltak a visszajelzések, a zsűri konkrétumot nem mondott, de a haveroknak és a barátaimnak nagyon tetszett. Nagyon megszerettem Éliás Gyuszit, jó lett a kapcsolatunk, szerintem ő lesz az énektanárom, terveim szerint a jövőben is fogok még énekelni.

- Lemezkészítés is szerepel a terveid között?

- Igen, mindenképpen. Biztosan lesz majd rajta ének is, de a harmonikás, szóló számok lesznek többségben, hiszen így ismert meg az ország.

- Mit kezdesz a népszerűséggel?

- Szeretném, ha évekig megmaradhatna, sokat fogok tenni azért, hogy a köztudatban legyek, az emberek ne felejtsenek el és jó lenne, ha 30-40 év múlva is ismernék a nevemet. Nagy tervekben gondolkozom, nemcsak itt Magyarországon, külföldön is híres szeretnék lenni. Persze rengeteget kell gyakorolnom, de az a legnagyobb vágyam, hogy világszerte is ismerjenek és elismerjenek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.