Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2019. Szeptember 30. 16:13, hétfő | Bulvár

Nem sikerül eltemetni Terry Blacket

Nem sikerül eltemetni Terry Blacket

Szociális temetést kaphat Münchenben Terry Black, ha nem sikerül kifizetni a hamvasztást és az urna hazahozatalát.

Mint ismert, Terry Black szeptember 13-án még arról számolt be közösségi oldalán, hogy túl van egy sikeres szívműtéten, ám nevelt fia két nappal később tudatta, hogy az előadóművész egy müncheni kórházban meghalt.

Korábban arról nyilatkozott, hogy elintézte a saját temetését, hogy az édesanyjával együtt legyenek szétszórva a hamvai. Azért vásárolt egykor dupla urnát, hogy vízsugárral együtt mossák be őket a földbe, azaz keveredjenek anyja és az ő hamvai.

Erről azonban semmilyen iratot nem találtak a Blikk által megkérdezetett barát szerint. Szintén volt arról szó, hogy állítólag felkereste a Mező Imre úti sírkertet, és ott el is rendezte előre a számlát, hogy a gyerekeknek ez ne kerüljön pénzbe, de erről nincs se egy papír, se egy számla.

"Terry Black végakarata volt, hogy Magyarországon temessék el, de egyelőre el sem tudták hamvasztani, noha két hét eltelt a halál óta" – írta a Blikk. Ha nem sikerül megszerezni a szükséges pénzt a hamvasztáshoz (és az urna hivatalos úton történő hazahozatala sem olcsó), akkor valószínűleg a müncheni önkormányzat intézkedik és kinti szociális temetés lesz a végén.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.