Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Április 09. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: HírTV

Nem látszik Victorián a terhesség

Nem látszik Victorián a terhesség

Bár már több mint négy hónapos terhes, látszólag egy grammot sem hízott Victoria Beckham, és a pocakja sem nagyon nő.

Az elhízás veszélye a harminchat éve alatt egyszer sem fenyegette Victoria Beckhamet, viszont azért indokolt lenne, hogy felszedjen pár kilót. Az egykori Spice Girl a nyár végére várja negyedik gyermekét, aminek nyoma sincs rajta. Konkrétan ugyanúgy néz ki, mint amikor nem volt terhes. Ez pedig egyesek szerint nem a szerencsés génjeinek köszönhető, inkább csak nem eszik rendesen, nehogy az imázsa sérüljön. Pedig a pocakjában növekvő kislánynak nem ártana, ha a mama normálisan étkezne, mivel ő még nem tökéletes megjelenésért küzd, hanem, hogy egészségesen fejlődjön. De azért nem kell egyből elítélni az énekesnőből divatdiktátorrá lett Vicet, mert tényleg elképzelhető, hogy képtelen hízni, akármennyit is eszik.

A negyedik Beckham-csemete körül nemcsak a növekedésével, hanem a nevével is fontos kérdések merültek fel. Victoria állítólag Lunának, azaz Holdnak szeretné hívni. Ami azért nem éppen egy hagyományos név. De még mindig jobb, mint amit a fiai erőltetnek. A három báty ugyanis legszívesebben Justine Bieber Beckhamnek keresztelné a hugicát, miután nagy Justin Bieber rajongók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.