Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Február 08. 10:05, csütörtök | Bulvár

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Nemzetközi sztárok versengenek a magyar modellért

Szick Petra még csak 21 éves, de már jelentős karriert tudhat magàénak.

10 éve a médiában dolgozik, 2016-ban Cipruson szépségkirálynőnek választották. Dolgozott már többek között olyan világsztárokkal, mint például Justin Bieber gyermekkori barátja Kaejon Misuraca. Eezáltal egyre ismertebbé vált a neve nemzetközi szinten.

Nem hiába talált rá Taylor Jones Disney sztár, énekes sem, aki hazánkban töltötte az elmúlt pár napot.


Petra így nyilatkozott a történtekről:
“ Taylorral egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg,hihetetlenül kedves srác,és nagyon tehetséges énekes. Az első perctől kezdve meg volt köztünk a kölcsönös szimpátia. Pár napja érkezett Budapestre a testvérével és két kollégájával. Munka ügy miatt voltak Magyarországon. Az érkezése első napján elhívott randizni,de kijelentette,hogy a kollégái is vele lesznek,amennyiben nem probléma csatlakozzak “egy italra” hozzájuk. Sajnos a sok meetingje,és az én sűrű munkabeosztásom miatt nem sikerült végül megejtenünk a találkozót,de nagyon jó barátság szövődött kettőnk között,és mindketten nagyon reméljük,hogy a közel jövőben sikerül öszzehoznunk egy találkozót.”

Azt meg kell említenünk,hogy nem csak a Disney sztár van oda-vissza a magyar lányért,de Atanas Kolev bolgár énekesbés Matheus Iorio Forma 3-as pilóta is beszálltak a "harcba".

Tőbb hazai híresség is felfigyelt már a magyar szépségre, többek között a Megasztárból ismert Palcsó Tamás és MM - Márton Máté is.

A magyar modellnek hamarosan megjelenik egy Stopbullying ampany fotosorozata, illetve a jövő hónapban dobja mutatja be a nagyközönségnek sportruha kollekcióját.

Jelenleg minden idejét a forgatások és a fotózások teszik ki. Emellett a jótékonykodni is szeret. Most a szerelem háttérbe szorul
Petra elárulta nekünk,hogy jelenleg egyedülálló és várja azt az illetőt,aki megdobogtatja a szívét.

Sok sikert kívánunk Petrának a továbbiakban!

Fotók: Taylor Jones Instagrammja; Petra Szick Model Page

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.