Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. November 28. 08:57, péntek | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Női kézilabda Eb - Célegyenesben a magyar válogatott

Női kézilabda Eb - Célegyenesben a magyar válogatott

Ausztria ellen fordul célegyenesbe a hazai Eb-re készülő magyar női kézilabda-válogatott, mégpedig a szombati, Győrött sorra kerülő Ausztria elleni felkészülési mérkőzéssel. A találkozó egyben ismerkedés is lesz, hiszen a csapat tagjai edzésen ugyan már tesztelték az Audi Arénát, meccset azonban eddig még nem játszottak benne.

- Nagyon várjuk már az Európa-bajnokságot – mondja Pálinger Katalin, a magyar válogatott menedzsere - és nagyon fontos lépcsőfoknak számít a közvetlen felkészülési szakasz első edzőmeccse is. A lányok végre élesben tesztelhetik az Arénát, és az ilyen alkalmak elengedhetetlenek ahhoz, hogy december 7-ére már otthon érezzék magukat.

- Érzik már a közönség szeretét?
- Azt szerencsére folyamatosan érezzük, de amikor meccset játszunk, különösen lényeges, hogy velünk legyenek. Éppen ezért bízom benne, hogy most szombaton és aztán december 4-én a franciák ellen is sokan szurkolnak majd nekünk itt Győrben, ahol aztán majd a csoportmeccseinket is játsszuk az Európa-bajnokságon.

Megkérdőjelezhetetlen a helye a csapatban Kovacsics Anikónak, sőt „Misike” most kerülhet igazán jolly jóker szerepbe, hiszen Görbicz Anita kiválásával nagyobb szerep juthat neki az irányító posztján.
- Németh András korábban többször is elmondta, hogy elsősorban balszélsőként számít rám – meséli Kovacsics -, de amióta tudjuk, hogy Görbe babát vár, tisztában vagyok vele, hogy középen is többet szerepelhetek majd. Tudom, hogy közhely, de ettől még igaz: nem az a lényeg, hogy melyik poszton játszom, hanem az, hogy segíteni tudjam a csapatot. Meg persze az sem mellékes, hogy mi, győriek a csoportmecsek alatt duplán is hazai közönség előtt játszhatunk, és ez igencsak doppingol minket.

A magyar női válogatott Európa-bajnokság előtti utolsó két felkészülési mérkőzésére még kaphatóak jegyek. Németh András együttese november 29-én Ausztria, december 4-én Franciaország ellen lép pályára a napokban átadott győri Audi Arénában. A találkozókra a jegymester.hu-n és Győrött a Látógatóközpontban (Győr, Baross Gábor u. 21.).

2014. november 29. 15:30, Győr
MAGYARORSZÁG-AUSZTRIA
Jegyár: 1000 forint
Internetes jegyvásárlás

2014. december 4. 17:30, Győr
MAGYARORSZÁG-FRANCIAORSZÁG
Jegyár: 2000 forint
Internetes jegyvásárlás
A mérkőzésre december 4-én a helyszínen is válthatók jegyek, 2500 forintért.

Mindkét mérkőzésre szóló bérlet vásárolható 2500 forintért a jegymester.hu oldalon.

Címkék: ausztria, eb, jegyek, kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.