Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Október 22. 13:42, péntek | Helyi
Forrás: Nordland Wellness Klub

Nordland Wellness - PHC-fogyókúra – az első sikerek

Nordland Wellness - PHC-fogyókúra – az első sikerek

A három versenyző (Anita, Helga, Zsuzsa) 2010. október 20-án találkozott a Nordland Lady’s Wellness Club társalgójában, hogy Dr. Kovács Lenke szakorvos irányításával egyeztessék a PHC - fogyókúra első két hetének tapasztalatait. Mindh

A doktornő szakmai irányításával közösen megállapították, hogy az induláskor javasolt kilogramm alapú összevetés elavult módszer. Napjainkban a testtömeg-index (BMI) vált általánosan elfogadottá az elhízottság mértékének meghatározására. Az elhízottság fajtája sem mindegy. A legveszélyesebb a hasi elhízás, amely fokozott kockázatot jelent a betegségek és az anyagcserezavarok kialakulásának szempontjából. A Wellness Club magas színvonalú felszereltsége lehetővé teszi, hogy a modern orvostudomány egyik leghatékonyabb eszközét, a bioelektromos impedancia analízist is felvegyék a fogyókúra sikerét és a verseny végső sorrendjét eldöntő eszközök közé. A módszer lényege a testzsír százalék mérése. A bioelektromos impedancia analizáló berendezés nagyon gyenge erősségű elektromos áramot bocsát ki magából, majd érzékelőinek segítségével meghatározza a test elektromos ellenállását (impedanciáját). Az impedanciából lehet következtetni a szervezetben felhalmozott zsírszövet mennyiségére. A Wellness Club képviselői meghajoltak a játékosok felkészültsége, tudása és eltökéltsége előtt, elfogadták, hogy a fogyókúra-játék végső sorrendjét a testzsír százalék mérésével határozzák meg.

A játék folytatódik, a három hónapig tartó játék során a három hölgy nemcsak a kilókkal áll harcban, de egymással is komoly versenyt vívnak. Az egyes hónapokban a legtöbbet fogyó játékos esetében a fogyókúra teljes költségét a Wellness Club állja.

A Nordland Lady’s Wellness Club modern diagnosztikai készüléke segítségével Ön is megmérettetheti testzsír százalékát! A mérés eredményét megbeszélheti a Wellness Club szakértőivel, illetve Dr. Kovács Lenke szakorvossal.

Kíváncsi a fogyókúra-verseny folytatására?

Szeretné megismerni a Premium Health Concepts lényegét?

Látogassa meg a Nordland Lady’s Wellness Club weboldalát, figyelje a www.infogyor.hu oldal híreit!

http://wellness.nordland.hu/index.php?mod=static&pageid=28

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.