Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. December 16. 17:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nordland Wellness Klub

Nordland Wellness – újabb 13,2 kg – PHC-fogyókúra

Nordland Wellness – újabb 13,2 kg  – PHC-fogyókúra

Közeledik a karácsony, a Szilveszter, és a Nordland Lady’s Wellness Club fogyókúra-játéka töretlenül folytatódik. A Premium Health Concepts (PHC) - az orvosok által vezetett táplálkozási és diétás program - szerint táplálkozó és él

A versenyzők, a Nordland Wellness szakértői, a programot felügyelő Dr. Kovács Lenke szakorvos és a játékot (versenyt) az interneten követő érdeklődők kíváncsian várták, hogy a második hónapban megtörik-e a fogyás és a versenyzők lendülete.

http://wellness.nordland.hu/index.php?mod=news_listcat&catid=1

Két hónap telt el a játék indulása óta. A versenyzők folyamatosan kapják a sikeres fogyókúrához szükséges orvosi és szakértői tanácsadást, a megfelelő táplálék kiegészítőket. 2010. december 1. a második mérés napja! A játékosok egybehangzóan állították, hogy az eltelt négy hétben nem éheztek, nem voltak ingerültek. Életminőségük javult, energikusabbnak, élénkebbnek érezték magukat.

A program sikeréről beszéljenek a számok és a versenyzők!

Zsuzsa
testsúly: -5,1 kg
derék: -2,0 cm
csípő: -3,0 cm
comb: -1,0 cm
mell: -2,0 cm

„Nagyon jól érzem magam a második hónap eltelte után is. Mindig többen veszik észre rajtam a változást. Átalakulóban van az egész életritmusom is, már már hiányzik ha nem tudok elmenni heti 3-szor mozogni. A családban is mindenki nagyon büszke rám.”

Helga
testsúly: -2,9 kg
derék: -2,0 cm
csípő: -8,0 cm
comb: -1,0 cm
mell: -4,0 cm

„A második hónap is nagyon gyorsan eltelt, már nem érzek éhségérzetet. Nem gondoltam volna, hogy ennyire észre lehet venni testileg, hogy majdnem 10 kilóval kevesebb vagyok. Sokkal könnyebben mozgok, és a kedvem is jobb. Már szívesebben öltözködöm, és örülök annak, hogy sokan észreveszik rajtam a változást. A karácsony még kihívás lesz, de állok elébe! Diétás sütit fogok készíteni, hogy én is tudjak enni valami finomságot.”

Anita
testsúly: -5,2 kg
derék: -5,0 cm
csípő: -3,0 cm
comb: -3,0 cm
mell: -2,0 cm

„Ismét eltelt egy hónap, így nagy izgalommal vártam a mérést. Meglepődtem, ugyanakkor hihetetlenül örültem az eredménynek. Én végeztem az első helyen, vagyis én fogytam a legtöbbet. Bízom abban is, hogy egy újabb hónap elteltével ismét én végezhetek az elméletbeli dobogó felső fokán. Ez azt is jelentené, hogy a célkitűzésem megvalósult, az eltervezett súlycsökkenést elértem. Az elmúlt hetek, hónapok alatt leadott kilóimat sokan észrevették, s megdicsértek. Ez sokat segít. Pozitívumként a ruhaméreteim tovább csökkentek. Most már tudom, kitartással és megfelelő módon igenis le lehet fogyni.”

TOVÁBBRA IS TELJES ÉS OSZTATLAN SIKER!

Kíváncsi a fogyókúra-verseny folytatására?

Szeretné megismerni a Premium Health Concepts lényegét?

A Nordland Lady’s Wellness Club modern diagnosztikai készüléke segítségével Ön is megmérettetheti testzsír százalékát! A mérés eredményét megbeszélheti a Wellness Club szakértőivel, illetve Dr. Kovács Lenke szakorvossal.

Látogassa meg a Nordland Lady’s Wellness Club weboldalát, figyelje a www.infogyor.hu oldal híreit!
http://wellness.nordland.hu/index.php?mod=static&pageid=28

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.