Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Február 19. 16:00, kedd | PR
Forrás: infoGyőr

Nyugdíjasok bevonása a fitnesz programokba

Nyugdíjasok bevonása a fitnesz programokba

Nyugdíjasok bevonása a fitnesz programokba a Rezidencia SPA & Fitness Stúdióban

A Rezidencia SPA & Fitness Stúdiónkban zajló munka nem csupán edzésvezetés, edzéstervezés, hanem pedagógiai és pszichológiai tevékenység is. A siker szempontjából elengedhetetlen a vendégek tudatosságra való nevelése. Az ember aki megérti, hogy a sport, az edzés hogyan hat az egész életére egészen másképp viszonyul a mozgáshoz, mint az, aki csupán divatból vagy a környezete unszolására jár el az edzésekre.


A szemléletformálás, az oktatás és a nevelés alapvetően edzői feladat. Ezért nálunk, professzionálisan menedzselt fitnesz stúdiónkban a munkatársak kellő tudatossággal végzik a pedagógiai feladatokat is.
Azok a vendégek, akik az edzőkkel folytatott beszélgetések és az edzések során úgy érzik hogy új szemléletet kaptak, kinyílt előttük a világ, megértettek olyan dolgokat, amelyeket korábban nem ismertek. Tudatosabbakká váltak, nagyobb ragaszkodással rendelkeznek, mint a futószalag szolgáltatást megtapasztaltak.
A tudatossá vált vendég természetes módon válik elkötelezetté a sport és egészséges életvitel mellett, és amellett a csapat mellett, akiktől mindezt megtanulta.
A korszerű eszközpark, az aerobik termek felszereltsége, a fitnesz berendezések rendszeres karbantartása ugyancsak fontos követelmény. A kiváló zeneminőség az aerobik termekben, az esztétikus környezet, a képzett és motivált edző team, a változatos órarend, és egyéb járulékos szolgáltatások alapvetően befolyásolják a vendégek közérzetét és létfontosságúak a vendégmegtartás szempontjából.
Klubunkba egyre erősebb a törekvés és nagyon sikeres elképzelés a nyugdíjasok bevonására a fitnesz programokba, ezen keresztül az egészséges életmód és a testmozgás örömeibe. A lehetőségeknek ezen a területen se szeri se száma. Csak az alkotói fantáziánk szab neki határokat.
A sport és fitnesz egészségre ható jelentőségét nem kell külön kiemelni, viszont, hangsúlyozni kell azt, hogy az idősödő társadalom nem tesz eleget az egészsége megóvása érdekében.


Az öregedési folyamatokat lassítani lehet, amennyiben az egyének kívánnak is tenni életminőségük fenntartása érdekében. A nemzetközi kutatási adatok evidenciákat szolgáltatnak arra vonatkozóan, hogy az idősebb korban elkezdett testmozgás és fizikai aktivitás képes az öregedési folyamatokat lassítani, a munkaképességet fenntartani és az egészségben eltöltött életévek számát növelni.
A piaci igények óriási mértékben növekednek, fizetőképes keresletet pedig a társadalomnak az a rétege alkotja, akik nehezebb gazdasági és pénzügyi körülmények között is áldozni fognak a testi és lelki közérzetük megóvása és javítása érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.