Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Szeptember 01. 22:21, szerda | Helyi

?szi hidratáló arcápolás

?szi hidratáló arcápolás

A nyár múlásával és az ősz beköszöntével nagyon fontossá válik a bőr megfelelő hidratálása, mivel nyáron a meleg hatására bőrünk könnyebben kiszá

Tudjuk, hogy a ráncok kialakulásáért 90%-ban a napsugárzás a felelős. Az UVA és UVB sugarak sajnos a bőr mélyebb rétegét is elérik, így a kollagén réteget károsítják, ami éppen arcunk feszességét, rugalmasságát teremti meg. Manapság sajnos gyakran találkozunk fiatalokkal, akik a túl gyakori szolárium használattól, vagy felelőtlen napozástól már elkezdenek ráncosodni. Kár a szép, egészséges, fiatal bőrt feláldozni a minél barnább, annál jobb divatért.
Társadalmunkban a kellemes, fiatalos megjelenés nagyon fontos, úgy a munkahelyünkön, mint magánéletünkben. Ezért nagyon fontos, hogy elkerüljük bőrünk idő előtti öregedését, megtartsuk, biztosítsuk annak hidratáltságát. Célunk stimulálni és befolyásolni a bőr természetes védekező mechanizmusát, vízszabályozását, hogy a bőrünk sima és üde maradjon.

A nyári dehidratáltság mellett fontos megemlítnünk még, hogy az idő múlásával természetes öregedési folyamat indul el, melynek hatására a szövetek nem képesek megújulni, csökken a hidratáltságuk. A vízhiányos bőr szárazzá, élettelenné válik, könnyen irritálódik. Ennek fő oka, hogy már a 30-as évhez közelítve a szervezetben termelődő hyarulonsav csökkenni kezd. 40 éves korban ez a csökkenés eléri a 30 %-ot.
A hyarulonsav a testnek egy saját anyaga, amely fokozza a bőr kollagén termelő képességét, ezáltal javul az arcbőr rugalmassága, és a kezelések által megőrizhető a bőr fiatalossága.
Az alkalmazott hidratáló kezelésekről és a hozzájuk kapcsolódó szeptemberi akcióról bővebben olvashatnak a www.rubinszepsegszalon.hu oldalon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.