Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Május 13. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: HungarOperett

Oszvald Marika és a Hungaroperett újra Győrben

Oszvald Marika és a Hungaroperett újra Győrben

A januári óriási sikerre és érdeklődésre való tekintettel, májusra sikerült egyeztetni a HungarOperettel, hogy, az édesanyák ünnepén újra Győrbe látogasson az ország leglátványosabb operett gálája.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Az asszony összetör megkínoz meggyötör, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon.
Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat?
Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Ábrahám Pál, Huszka Jenő, és a nagy magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik újra, egy fergeteges operett show kíséretében a HungarOperett sztárjainak előadásában a festői szépségű Győrben, a Bartók Béla Megyei művelődési Központ színpadán.

A 2 felvonásos műsorban hallható, és látható lesz többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony, és a Denevér című operett dallamai is.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében.
Több mint kétszáz csodálatos jelmez, élő zenekar, csillogó fények, pergő ritmusok, forró tüzes revü táncok – vagy éppen könnyekre fakasztó dallamok csendülnek fel a 2 felvonásos utazásban a magyar virtustól a bécsi keringőkön át egészen a párizsi fülledt kán-kánokig.

A gála sztárvendége, Oszvald Marika az operettek királynője, aki mindenki szívét elvarázsolja tündéri bájával, és fergeteges humorával. Kifogyhatatlan energiával spárgázik, cigánykerekezik, szaltózik, és ejti ámulatban egyik percről a másikra a nézőket.

Kotlár Róbert, a HungarOperett ügyvezető igazgatója, egyben az est producere elmondta: a nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel, és a győri közönség szeretetének köszönhetően az év legszebb ünnepén, anyáknapja alkalmával látható újra a gála Győrben május 12-én ás 13-án 15 és 19 órai kezdettel, amelyre már most érdemes megvásárolni a belépőjegyeket.

Jegyek elővételben válthatók a helyszínen Bartók Béla Megyei Műv. Központ (Győr, Czuczor G. u. 17.), a Tourinform Irodában (Győr, Árpád u. 27.) a Kisalföld Pavilonban (Győr, Baross út eleje), valamint online: www.jegy.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 08:10, vasárnap | Helyi

Szent Flórián nap – Nyitott szertárkapuk napja Győrszentivánon

A Nyitott Szertárkapuk Napjára különleges programmal készül a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület.

2024. Április 28. 07:15, vasárnap | Helyi

Eddig ötezren tudták csökkenteni áramszámlájukat napenergia segítségével

Már több mint 5000 nyertes van a Napenergia Plusz programban.

2024. Április 27. 09:13, szombat | Helyi

Bejárná Miklósa Erikával a pannonhalmi bazilikát?

Olyan tárlatvezetés-sorozatot szerveztek, ahol egy-egy bencés szerzetessel és egy ismert és elismert tekintéllyel lehet bejárni a bazilikát.