Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 25. 07:20, szerda | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Pályán a szurkolók is

Pályán a szurkolók is

Vasárnap rendezték a Győri ETO FC–DVTK mérkőzést az OTP Bank Ligában, de a két csapat szurkolótábora már szombaton este összecsapott egymással.

Szerencsére azonban nem verekedésről volt szó, a két klub szimpatizánsai – remek példát mutatva a többi szurkolónak – egy kispályás focimeccsen, a győri egyetemi csarnokban mérték össze az erejüket. Minderről a Kisalföld is beszámolt.

„Nem ez volt egyébként az első ilyen mérkőzés közöttünk – kezdte Sej Attila, a mérkőzés egyik győri szervezője. – Két évvel ezelőtt már Miskolcon találkoztunk és játszottunk egy jót. Úgy fest, a két szurkolótábor közötti kispályás meccs lassan hagyomány lesz." Bár nem az eredmény volt a fontos, mindkét mérkőzésen a győri szurkolók játszottak eredményesebben.

„Ugyanolyan mezben focizhattunk, mint az NB I-es csapatok, s ahogy Miskolcon, ezúttal is hét-háromra mi nyertünk. Nyolcan jöttek diósgyőriek, ők nem az úgynevezett keménymag tagjai, de az életük a DVTK és a futball. Minden jelentős sporteseményen ott vannak, sokszor találkozunk akkor is velük. Sajnos a szervezésbe ezúttal egy kis hiba is csúszott: épp a meccs idején játszották Spanyolországban az El Clássicót, vagyis a Barcelona–Real Madrid rangadót. Így lemaradtunk az elejéről, de a második félidőt már együtt néztük a tévében a diósgyőriekkel, akikkel jövőre remélhetőleg ismét találkozunk. Hogy hol és mikor, az egyelőre még nem dőlt el, meglátjuk, hogyan alakul a sorsolás."

Sej Attila szerint kedvenc csapata, a Győri ETO FC aranyérmes lehet.

„Biztos vagyok benne, hogy a Debrecen még hibázni fog. Ha máskor nem, akkor ellenünk biztosan. Nyilván az eredményességnek köszönhetően egyre többen vagyunk az ETO meccsein. Örülök ennek, mert – bár Győrben sok a divatszurkoló – ez segítség lehet a csapatnak, amely idén újra bajnokságot nyerhet."

Forrás: www.kisalfold.hu

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.