Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. November 15. 09:16, szerda | Helyi

Pénteken zárul a győri fővonal felújításának második üteme

Pénteken zárul a győri fővonal felújításának második üteme

A Budapest-Tatabánya-Győr-Hegyeshalom vonalon a decemberig tartó felújítás legnehezebb, második üteme november 17-ig tart

Szünetel a vonatközlekedés Tatabánya, illetve Szárliget és Biatorbágy, éjszakánként pedig Tatabánya és Budaörs között. Kizárólag pótlóbuszok szállítják az utasokat – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

A héten a szárligeti állomáson november 14-től 17-ig a felsővezeték-hálózat karbantartását végzik, ezért keddtől péntekig 8.10 és 17.40 között az S10-es vonatok rövidebb útvonalon, csak Tatabánya és Győr között közlekednek.

Szárliget és Tatabánya között a felújítás miatt közlekedő pótlóbuszokkal lehet utazni, változatlan menetrend szerint. A Biatorbágy-Szárliget között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Tatabánya-Oroszlány vasútvonalon november 18-tól december 9-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Az S12-es személyvonatok csak Tatabánya és Oroszlány, illetve Oroszlány és Tatabánya között közlekednek – tették hozzá.

A Budaörs-Szárliget között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Székesfehérvár-Komárom vonalon is pótlóbuszok közlekednek november 17-ig, a buszok Szőny-Déli vasúti megállóhelyet nem érintik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.