Városlista
2018. augusztus 14, kedd - Marcell

Hírek

2018. Augusztus 03. 09:28, péntek | PR

A szállítók kedvence Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsi

A szállítók kedvence Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsi

A szállítók körében igen nagy népszerűségnek örvend a Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsi, amely jelentős értéket képvisel a szállítmányozó cégek számára.

A hosszú távon is megbízható járművek tökéletesen látják el a rájuk kiszabott és tőlük elvárt szállítási feladatokat.

A lehető legjobb műszaki feltételek mellett és a legjobb minőségben leszünk képesek az árufuvarozásra rövid és hosszú távokon egyaránt. A hosszú éveken át tartósan magas teljesítményt kínáló ponyvás félpótkocsik már bizonyítottak egész Európa területén.

A teljes körű, gyors és precíz szervizelhetőség és az általa kínált fantasztikus megoldások pedig még tovább növelik a Schmitc Cargobull népszerűségét. A cég minőségpolitikája a közös sikerre épül, így minden vásárlójuknál a maximális elégedettséget érik el.

Már az internetről is vásárolhatunk Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsit

Bár a hazai internetes világban sem idegen a teherautók és személygépjárművek adásvétele, a Mascus.hu magasabbra tette a lécet. Innovatív aukció alapú adásvételi weboldalán ugyanis nemzetközi piacokat vonnak össze olyan témakörökben mint a mezőgazdasági gépek, az anyagmozgató gépek, az erdészeti gépek, az építőipari gépek, a kommunális gépek és természetesen az olyan haszongépjárművek is mint a ponyvás félpótkocsik.

A használt termékek általában részletes termékismertető aloldallal, képgalériával és informatív adatlappal jelennek meg az interneten és a mobil applikációban egyaránt. Így megkönnyítve a vásárlók dolgát és elősegítve a döntésüket.

A legjobb használt Schmitz Cargobull modellek közül válogathatunk

Jelenleg a portálon több száz használt ponyvás félpótkocsi között böngészhetünk és szűrhetünk ár, gyártási év és modell alapján is. A több országból is jelenlévő félpótkocsi modellek közül a legnépszerűbbek a Curtainsider Mega, Curtainsider Standard, a Rideaux Coulissant Standard, a Semiremolque Lona Standard és a Schiebeplane Standard is.

A kínálatban néhány százezer forintért is beszerezhetünk egy-egy Schmitc Cargobull modellt, de a több 100 milliós változatokat is biztonsággal beszerezhetjük a portálon keresztül. Az eladóknak ugyanis egy maniális ellenőrzési folyamaton kell átesniük, ami garantálja a vásárlók védelmét és az adásvétel sikerességét a legjobb áron, a legrövidebb határidővel.

Ponyvás félpótkocsik a világ minden tájáról

A Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsi kínálat nem csak a magyarországi hirdetéseket tartalmazza. Beszerezhetünk szállító eszközöket más európai országokból is. Azonban érdekes módon a legtöbb Schmitz Cargobull félpótkocsit éppen Magyarországon kínálják. Ezt követi Franciaország, majd Németország, Lengyelország és Spanyolország.

Ha a bőséges kínálat ellenére, mégsem találnánk meg azt a ponyvás teherszállító eszközt amit keresünk, akkor lehetőségünk van gépkereső hirdetés feladására is. Azonban nem biztos, hogy szükségünk lesz erre a funkcióra, hiszen olyan modellek is megtalálhatóak a kínálatban mint a Curtainsider Coil, a Curtainsider Dropside, a Curtainsider Standard Taillift, a Curtainsider Standard Getranke, a Tautliner, a Schiebeplane Ladebordwand vagy éppen a Schmitz Firana és a Schiebeplane Standard Ladebordwand.

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 05. 20:00, vasárnap | PR

“Semmi sem olyan hatalmas, mint a mosoly ereje.”

“Úgy érzem, a mosoly teszi, amit egy arc szépségének neveznek.”

2018. Július 20. 12:02, péntek | PR

Az e-kereskedelem tényleg megöli hagyományos boltokat?

A mögöttünk hagyott években egyre meghatározóbbá váló e-kereskedelem globális méretű fellendülésének számtalan oka van.

2018. Június 22. 11:05, péntek | PR

Minőség mindenek előtt

Idén is több sikeres felügyeleti auditon van túl az integrált irányítási rendszerrel rendelkező, száz százalékban magyar tulajdonú vállalat, a Jánosik és Társai Kft.

2018. Június 21. 19:57, csütörtök | PR

Ideje, hogy legyen egy okosórád! Így válassz!

Szükségtelen kütyü vagy valódi megváltás? Mire jó az okosóra? Milyet válassz, ha a vásárlás mellett döntesz? Ezeket a kérdéseket járjuk körül a továbbiakban.