Városlista
2018. december 14, péntek - Szilárda

Hírek

2018. Augusztus 03. 09:28, péntek | PR

A szállítók kedvence Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsi

A szállítók kedvence Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsi

A szállítók körében igen nagy népszerűségnek örvend a Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsi, amely jelentős értéket képvisel a szállítmányozó cégek számára.

A hosszú távon is megbízható járművek tökéletesen látják el a rájuk kiszabott és tőlük elvárt szállítási feladatokat.

A lehető legjobb műszaki feltételek mellett és a legjobb minőségben leszünk képesek az árufuvarozásra rövid és hosszú távokon egyaránt. A hosszú éveken át tartósan magas teljesítményt kínáló ponyvás félpótkocsik már bizonyítottak egész Európa területén.

A teljes körű, gyors és precíz szervizelhetőség és az általa kínált fantasztikus megoldások pedig még tovább növelik a Schmitc Cargobull népszerűségét. A cég minőségpolitikája a közös sikerre épül, így minden vásárlójuknál a maximális elégedettséget érik el.

Már az internetről is vásárolhatunk Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsit

Bár a hazai internetes világban sem idegen a teherautók és személygépjárművek adásvétele, a Mascus.hu magasabbra tette a lécet. Innovatív aukció alapú adásvételi weboldalán ugyanis nemzetközi piacokat vonnak össze olyan témakörökben mint a mezőgazdasági gépek, az anyagmozgató gépek, az erdészeti gépek, az építőipari gépek, a kommunális gépek és természetesen az olyan haszongépjárművek is mint a ponyvás félpótkocsik.

A használt termékek általában részletes termékismertető aloldallal, képgalériával és informatív adatlappal jelennek meg az interneten és a mobil applikációban egyaránt. Így megkönnyítve a vásárlók dolgát és elősegítve a döntésüket.

A legjobb használt Schmitz Cargobull modellek közül válogathatunk

Jelenleg a portálon több száz használt ponyvás félpótkocsi között böngészhetünk és szűrhetünk ár, gyártási év és modell alapján is. A több országból is jelenlévő félpótkocsi modellek közül a legnépszerűbbek a Curtainsider Mega, Curtainsider Standard, a Rideaux Coulissant Standard, a Semiremolque Lona Standard és a Schiebeplane Standard is.

A kínálatban néhány százezer forintért is beszerezhetünk egy-egy Schmitc Cargobull modellt, de a több 100 milliós változatokat is biztonsággal beszerezhetjük a portálon keresztül. Az eladóknak ugyanis egy maniális ellenőrzési folyamaton kell átesniük, ami garantálja a vásárlók védelmét és az adásvétel sikerességét a legjobb áron, a legrövidebb határidővel.

Ponyvás félpótkocsik a világ minden tájáról

A Schmitz Cargobull ponyvás félpótkocsi kínálat nem csak a magyarországi hirdetéseket tartalmazza. Beszerezhetünk szállító eszközöket más európai országokból is. Azonban érdekes módon a legtöbb Schmitz Cargobull félpótkocsit éppen Magyarországon kínálják. Ezt követi Franciaország, majd Németország, Lengyelország és Spanyolország.

Ha a bőséges kínálat ellenére, mégsem találnánk meg azt a ponyvás teherszállító eszközt amit keresünk, akkor lehetőségünk van gépkereső hirdetés feladására is. Azonban nem biztos, hogy szükségünk lesz erre a funkcióra, hiszen olyan modellek is megtalálhatóak a kínálatban mint a Curtainsider Coil, a Curtainsider Dropside, a Curtainsider Standard Taillift, a Curtainsider Standard Getranke, a Tautliner, a Schiebeplane Ladebordwand vagy éppen a Schmitz Firana és a Schiebeplane Standard Ladebordwand.

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 16. 18:00, péntek | PR

Újra díjazott lett a Jánosik Kft.

Harmadszor nyerte el a MagyarBrands, másodszor pedig a Superbrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

2018. November 08. 16:24, csütörtök | PR

Ezt biztos nem gondoltad az erőspaprikáról...Meglepő tények!

Gondoltad volna az erős paprikáról, hogy nem csak az ételeidet teszi ízletesebbé, hanem az életedet is megkönnyíti?

2018. November 02. 16:20, péntek | PR

Duguláselhárítás a lakásban- ezek a legjobb módszerek!

Eldugult lefolyó nehezíti meg a konyhai tevékenységet? Bűz és visszafelé folyó víz társul a fürdőszoba használatához?

2018. November 02. 16:18, péntek | PR

NB egyenlő New Balance- Csak sportosan!

A New Balance márka sokak kedvencének számít, és az általa nyújtott sportos lazaság megállja a helyét sportolás és szabadidős elfoglaltság esetén.