Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Szeptember 02. 07:44, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp szeptember 3-tól

Heti horoszkóp szeptember 3-tól

Lássuk, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrültnek bátran nevezhető helyzet. De az is lehet, hogy közvetlen környezetedben van olyan személy, aki miatt a kisbicska kinyílhat a zsebedben. Ha nem értesz egyet a feletteseddel, akkor se mondj neki ellent, mert csak te húzhatod a rövidebbet. Pénzügyeid alakulása miatt örömödben fülig érhet a szád.

Bika:

A szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amely jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetedre. De az is lehet, hogy akivel most összehoz a sors, azzal a személlyel olyan dolgokat élhettek meg majd együtt, amelynek hatására más színben láthatod a világot. A munkában, megélhetésben azonban olyan változások következhetnek be, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek.

Ikrek:

Az élet több területén nagyon fontos, hogy egyértelműen és világosan fejezd ki magad, mert tévedés miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Megeshet, hogy olyan szituáció adódik, amely által a felettesed csalódni fog benned. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolítására, rokonnal is főként a számodra fontos dolgokban érthettek egyet. Külfölddel kapcsolatban bosszúság érhet.

Rák:

A sikeres kommunikáció hete ez a mostani, amikor mindent meg tudsz beszélni és mindent el tudsz érni, amit csak akarsz. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, és a rábeszélő képességed átlagon felül jól működik. A munkában, megélhetésben olyan változás történhet, amely a kedved szerint való lehet. Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt tervezted.

Oroszlán:

A munkában, megélhetésben történhetnek változások, amelyek miatt vegyes érzések keríthetnek hatalmukba. Hiszen lesz olyan, amely nagyon is a szád íze szerint alakulhat, és lesznek olyanok, amelyek miatt csalódottnak érezheted magad. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan dologgal állhat elő, amely már nem új keletű, és amelynek a végére most akár pont is kerülhet.

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre, amelyet azonban nagyon jól tudsz kezelni. Nagyon fontos, hogy történjen bármi, megőrizd a higgadtságodat, mert így kerülheted el a nagyobb bajokat. Ha nincs munkád, akkor nem kell aggódnod, mert a sors rövidesen olyan helyzetbe hoz, amely nagyon is a kedvedre lesz. A szerelmi viszonyokban a türelmetlenséget felválthatja a türelem, a veszekedést a békülő szex. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Mérleg:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad most türelmetlenebb, ez okozhatja a problémákat. Illetve a pénz miatt jöhet létre nehezebben kezelhető helyzet. De az is megeshet, hogy a társad viselkedését nem tudod most tolerálni, és ez a feszültség akár szakításhoz is vezethet. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert betegség, baleset átmenetileg kivonhat a forgalomból.

Skorpió:

Hiába szeretnél hinni és bízni, most olyan esemény történhet, amely ezt nem teszi lehetővé. A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek, talán még a csalódás keserű könnyeit is nyelheted. Ha szülő vagy, akkor csemetéd olyan dolgot szeretne, amivel te talán nem értesz egyet. Ha elégedetlen vagy a díjazásoddal, akkor itt az ideje, hogy ennek hangot adj, amely nyitott fülekre találhat.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy a munkában, a megélhetésben történhetnek olyan változások, amelyek miatt más színben láthatod a világot. Nagyon fontos, hogy otthoni dolgokkal ne traktáld a kollégákat, felettesedet, és a munkahelyi problémákat ne vidd haza. A baráti kapcsolataid között lesz olyan, amely megmérettetik, és bizony könnyűnek találtatik. Utazás viszont jól sikerülhet.

Bak:

Felettesed olyan dologgal állhat elő, amellyel nem biztos, hogy te is egyetértesz. De az is megeshet, hogy ízlésbeli probléma alakul ki, amely miatt eheted a kefét. Megtörténhet, szerelmi kapcsolatban egy régi téma kerül terítékre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Ha szülő vagy, akkor csemetéd olyan elképesztő dologgal állhat elő, hogy neked akár még az állad is leeshet.

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt talán örömödben a föld fölött lebeghetsz néhány méterrel. Ha nincs állásod, vagy állásváltoztatáson töröd a kobakodat, akkor a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, hogy irigyeidnek annyi lesz a száma, mint égen a csillag. Pénzedre jobban vigyázz, mert meglophatnak, vagy figyelmetlenség miatt kár érhet.

Halak:

Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben akár táncra is perdülhetsz. A házasságokban, régi párkapcsolatokban fontos, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad, így kerülheted el az olyan helyzeteket, amelyekben az erődet csak elpazarolod. Váratlan találkozás nagyon jó hatást gyakorolhat a kedélyedre, és újra elkezdhetsz bizakodni, hogy a dolgok a kedved szerint alakulhatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.