Városlista
2019. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2012. Június 21. 09:56, csütörtök | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Lipták Zoltán 5 évre az ETO-ban

Lipták Zoltán 5 évre az ETO-ban

Öt éves szerződést kötött a Győri ETO FC-vel Lipták Zoltán magyar válogatott labdarúgó.

A futballista Pápán lett NB I-es játékos, a Videotonnal nyert magyar bajnoki címet, játszott Angliában az elmúlt idényt pedig Újpesten töltötte. A hátvéd első interjújában azt nyilatkozta: voltak ugyan külföldi ajánlatai is, de Győrben komoly célok és jó játékosok vannak, ezért választotta az ETO-t. A játékos úgy fogalmazott: szeretne magyar bajnok és kupagyőztes lenni a Győri ETO FC-vel.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 13. 09:22, hétfő | Helyi sport

Ötödször is BL-győztes a Győr

Zsinórban harmadszor, története során pedig ötödször Bajnokok ligája győztes a Győri AUDI ETO KC, Görbicz Anita születésnapja előtt egy nappal.

2019. Április 29. 13:26, hétfő | Helyi sport

Négyszeres BL-győztes kézilabdázó tér vissza Győrbe

Rutinos kézilabdázóval erősíti meg keretét a 2019-20-as szezonra a Győri Audi ETO KC csapata. Öt éves kitérő után visszatér Győrbe Katarina Bulatovic.

2019. Március 29. 07:20, péntek | Helyi sport

Vigyél mesekönyet a kézilabda meccsre!

A Győri Audi ETO KC „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatában Hans Christian Andersen születésnapja alkalmából, a gyermekkönyvek nemzetközi napja (április 2.) apropóján, könyvgyűjtést szervez.

2019. Március 18. 06:40, hétfő | Helyi sport

Tizennegyedszer is kupagyőztes a Győri Audi ETO

Sorozatban másodszor, összességében tizennegyedik alkalommal nyerte meg a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Magyar Kupát, miután az érdi döntőben 32-29-re legyőzte az FTC-Rail Cargo Hungária csapatát.