Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Január 31. 11:00, szerda | Belföld

Nem komment

Nem komment

Hiteles forrású információk következnek.

2018. január 25-én megjelentettem egy telefonos interjúm írott változatát, amit Sztárek Andrea színésznővel készítettem „Szereplők jönnek- mennek: 2 év után kiírták Sztárek Andreát a Barátok köztből, hamarosan Győrben is játszik!” címmel. Ennek az interjúnak már több mint 2000 olvasója van és a közösségi oldalon sokan kíváncsiak voltak ezután is az ő érzéseire, gondolataira. Megkeresésemnek nagyon örült és ismét szívesen nyilatkozott.

Hogyan fogadta a visszajelzéseket a sorozat rajongóitól, a saját rajongóitól, ismerősöktől, barátoktól?
Nagyon-nagyon jól esett ez a sok pozitív komment, meg kell hogy mondjam. Bíztam benne, hogy talán megszeretik Emíliát és a szerep által engem, de erre álmomban sem gondoltam, hogy ekkora népszerűségnek örvendünk. Borzasztóan jól esik, olyannyira, hogy három napig csak sírtam örömömben.
A napokban megjelentek olyan bulvár cikkek is rólam, amik nagyon rosszul estek. Abban bízom, hogy akik kedvelnek és véletlenül olvasták azokat az írásokat, nem azok alapján formálnak véleményt rólam. Amikor csináltam a jeleneteket, mindig törekedtem arra, hogy szerethetőre formáljam meg a karaktert, amivel közelebb tudok kerülni az emberek szívéhez. Tény, hogy fiatalítják a sorozatot.

Milyen a hangulat a forgatásokon? Adódnak nehézségek, konfliktusok a sok faladat ellátása közben?
Súrlódások nyílván vannak, de köztünk színészek között nincs. Olyan előfordulhat, hogy karakteridegennek érzünk egy mondatot vagy szituációt, de azt kell csinálnunk, amit a rendező mond.

Hogyan zajlott annak a bizonyos utolsó jelenetnek a forgatása? Milyen érzései voltak? Volt, aki azt írta a közösségi oldalon, hogy Oscar-díjat érdemelne az az alakítás, amivel búcsúzott a sorozattól, a nézőktől.
Nyílván tudtam, hogy az az utolsó jelenetem, tehát még jobban próbáltam magamat odatenni szavakban, kifejezésekben. Igyekeztem emlékezetesen eltűnni, ahogy ezt a közösségi oldalon meg is írtam a sok kedves komment közé. Forgatni a stúdióban forgattam utoljára, nem külső helyszínen, mivel nem kronológiában vevődnek fel a jelenetek. Az utolsó jelenetemet a mostani producer vette fel, akit rendezőként nagyon tisztelek, nagyon jó rendező.

A jelenetet itt visszanézhetek:

http://rtl.hu/rtlklub/baratok/emilia-konnyes-bucsut-vesz-natasatol-es-a-matyas-kiraly-tertol


Milyen érzés, ha valaki kikerül a sorozatból? Hamar túllépnek ezen vagy tartják még utána a kapcsolatot a színházakban például?
Igen, az Ágival (Gubik Ági- a szerk.) például jelenleg is együtt dolgozom, rendeztem is őt, most egy színdarabban együtt is játszunk. Kifejezetten jóban vagyunk. Zoltán ( Zubornyák Zoltán- a szerk.) Londonban él, vele nagyon nem is volt jelenetem. Az élet előbb- utóbb összehoz mindenkit a színházi világban, a színpadon. Lux Ádámmal dolgoztam már korábban is, most is.

Kép forrása: rtl.hu


Ön visszavágyik?
Nem vágyom vissza. Én ezt már lezártam magamban, hogy ennyi a történet. Nincs bennem semmilyen megbántódás vagy rossz érzés. Az természetes, hogy ha valahova bekerül az ember, ki is kerül onnan. Biztos, hogy nem fognak visszahívni. Nem látok rá semmilyen esélyt. Tetszett a közösségi oldalon a „Vissza Emíliát és Félixet a Barátok köztbe!” oldal, kezdeményezés, őszintén mondom, ez jól esik. Nekem ez így pont jó volt. Megszerettek, újra láthattak a képernyőn vagy csak most ismertek meg. Ez egy intermezzo volt az életemben, egy szerep, amit szerettem csinálni. Az élet megy tovább és ez így van rendjén. Szívük joga, ha már nem akartak vagy nem tudtak ezzel a szereppel semmit sem csinálni. Tudom, volt már olyan, hogy valakit visszahívtak vagy „ mégsem halt meg…”, de jól van ez így. Mindemellett boldogsággal tölt el, hogy ennyien szeretnek és visszavárnak. Kollégáim, a szereplők nagyon szépen elbúcsúztak tőlem a stúdióban. Kaptam virágot, meg egy fotóalbumot a jeleneimből összeállított fotókkal. Ez már szokássá is vált a Barátok köztben, hogy aki hosszabb ideig benne van a sorozatban és valamiért el kell tőle búcsúzni, megtapsolják, elköszönnek tőle.

Eltelt két hónap a pénteken látott utolsó jelenete forgatása óta. Hogyan telnek a napjai a sorozat nélkül? Amennyire tudom, nagyon elfoglalt. Hogy van most Sztárek Andrea?
Most olajozottan telnek a napjaim, már két hónapja nem forgatok, ennek vége van. Nyugodtabb időbeosztásban élek. Lehet, ha majd egy félév múlva beszélgetünk, akkor azt fogom mondani, hogy most már nagyon hiányzik. Sokat dolgozom a Turay Ida Színházban és a Spirit Színházban. Két darabot próbálok, mindjárt kezdek egyet rendezni, egy előadásnak pedig hamarosan bemutatója lesz, szóval van most dolgom bőven.

Köszönöm a beszélgetést!
Én is köszönöm!

Sztárek Andrea, A Fizikusok című előadásban - Fotó: Spirit Színház Facebook

Április 25-én jön a Papírvirágok című pszichothriller. Sztárek Andrea rendezésében Perjési Hilda és Szalay Bence játszik. Olvasópróba. Fotó: Spirit Színház Facebook

Az interjút készítette: Csobay Dániel

Főkép: media-vilaga.hu - RTL Sajtóklub/Nagy Botond

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére