Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 05. 08:32, péntek | Bulvár
Forrás: FH

Plágiummal vádolják a Men At Work együttest

Plágiummal vádolják a Men At Work együttest

Az ausztrál együttes a Land Down Under! című dalához egy 75 évvel ezelőtti dalból lopott el egy részletet, legalábbis ezt állítja a Larrikin kiadó, írja a BBC.

Marion Sinclair 1934-ben írta a Kookaburra Sits int he Old Gum Tree című dalt, és ez a mű azóta is a legnépszerűbb nóta a tábortüzes estéken Új-Zélandtól Kanadáig. Sinclair 1988-ban meghalt, és a dal jogai a Larrikin kiadóhoz kerültek, akik tavaly beperelték a dalból a fuvolatémát átvevő Men At Work együttest. Mivel a dal több milliót hozott, az együttesnek Grammy-díjat is eredményezett, így valószínűleg tetemes kártérítést (akár a dal bevételeinek 40-60 százalékat) fizethetnek a dalírók, és a Sony BMG illetve az EMI Songs Australia.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.