Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2020. Január 06. 17:40, hétfő | Bulvár

Polyák Lilla szerelmespárt játszik Homonnay Zsolttal

Polyák Lilla szerelmespárt játszik Homonnay Zsolttal

A Budapesti Operettszínház két sztárja, Polyák Lilla és Homonnay Zsolt a színpadon többször lépnek fel szerelmespárként.

Az egykori házaspár a válás után is szívesen játszik együtt színpadon, legyen szó a Rebecca vagy Carousel című musicalekről, vagy A párizsi randevú – Volt egyszer egy Moulin Rouge című dinnershow-ról, ahol egy középkorú házaspárt alakítanak, akik visszaemlékeznek szerelmük hajnalára. Különválásuk óta mindketten más mellett találták meg a boldogságot: Polyák Lilla Gömöri András Máténak lett a felesége, míg Hommonay Zsolt egyik kolléganőjük, Földes Anita mellett találta meg újra a boldogságot, akivel a közelmúltban gyerekük is született.

"Mi változatlanul szeretünk együtt dolgozni. Sok koncertet adunk közösen, most az ünnepi időszakban is tele volt a naptárunk. Az egy feladat, hogy a szerepünk szerint most szerelmespárt alakítunk. Elég jól ismerjük egymást, és egy ilyen feladatban, egy ilyen szituációban sokkal több árnyalatot tudunk megmutatni a színpadon" - mondta a színész a Borsnak.

"Zsolttal mindig is nagyon jól működtünk együtt színpadon, ez a válás óta sem változott. Amióta nem alkotunk egy párt, azóta is folyamatosan, több darabban is együtt játszunk. Semmiben nem más szerelmespárt alakítani, mint bármi mást eljátszani, hiszen ez színház. Sikerült kulturált módon és barátságban elválnunk, így ez semmilyen gondot nem okoz. Közös fellépéseink is vannak, decemberben több városban is adtunk koncertet"- tette hozzá a színésznő, aki a színház mellett a TV2 Mintaapák című sorozatában is játszik.

Forrás: origo.hu

Kép: blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.