Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Február 14. 11:00, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Programajánló a hétre

Programajánló a hétre

Ez a hétvége a szerelmesek jegyében telik.

Győr úgy is ismert mint a találkozások városa. Adj lehetőséget egy sorsszerű találkozásnak a Mamma mia-ban a szinglik éjszakáján. Itt kedvedre szemlélődhetsz a pasi-, ill. csajkínálaton, és ha szerencséd van megtalálhatod életed párját is ezen a fantasztikus éjszakán.


Aki esetleg romantikusabb találkozásban reménykedik egy Zséda koncert keretein belül szálljon fel a szerelemvonatra február 15-én a Molnár- Vid Bertalan Művelődési Központban.


A fáradalmas hétköznapokban nem árt néha egy kis kikapcsolódás, akik kedvelik a kézműves foglalkozások sokszínű tárházát, látogassanak el február 15-én a Gyermekek Házába, ahol tűzzománc ékszerek elkészítésére lesz lehetőség.


Az aprótalpúak fejlesztésére Csányi Andrea zeneterapeuta vezetésével zenebölcsit szervez a Gyermekek Háza. 6 hónapos kortól 3 éves korig várjuk az apróságokat és szüleiket.


Lassan elérkezett a maszkabálok szezonja is. Te minek öltöznél a Virgin pub farsangi mulatságán? Még van időd eldönteni a szombat este kezdődő banzájig! Maszkra fel!

További programokért KATTINTS IDE!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.