Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Március 14. 08:00, szerda | Bulvár

Rég nem látott közönségkedvencek újra Barátok közt - Magdi anyus is feltámad

Rég nem látott közönségkedvencek újra Barátok közt - Magdi anyus is feltámad

A Barátok közt jubileumi évében minden megtörténhet. Visszatért Rékasi Károly, Aradi Balázs és még tavasszal jön Deutsch Anita is. Most újabb közönségkedvencekkel folynak a tárgyalások.

Bartha Zsolt, Berényi Balázs és Szilágyi Andrea után, újra nagy fordulat következik a Mátyás király téren.

Fodor Zsóka (75) ismét feltűnik a Barátok köztben, a Blikk információi szerint a sorozat készítői visszahozzák a sorozat ikonikus szereplőjét, aki még az idén látható lesz a képernyőn. A színésznő által formált karakter, Magdi anyus 2009-ben meghalt, miután takarítás közben legurult a lépcsőn – sokak számára ma is ez a Barátok közt egyik legszomorúbb jelenete.

Ám ez nem jelenti azt, hogy a forgatókönyvírók fantáziája nem szárnyalhat, számos külföldi és magyar sorozatbeli példa van arra, hogyan lehet feltámasztani egy elhunyt szereplőt. A Blikk úgy tudja, hogy az idén 20 éves Barátok közt készítői több megoldásban is gondolkodnak. Fodor Zsókával már tárgyalnak a részletekről. A színésznő még nem kívánt nyilatkozni részletekről.

Szóba került R. Kárpáti Péter (54), azaz Berényi András is, aki ugyan meghalt, de Magdi anyushoz hasonlóan a Mátyás téren zajlódó események kulcsfigurája volt évekig. Másokkal, például Ábrahám Edittel (61) vagy Németh Kristóffal (42) sokkal könnyebb dolguk van a készítőknek, hiszen a történet szerint ők „csak” külföldre vagy vidékre költöztek, így a karakterük könnyen visszaírható a sorozat mindennapjaiba. A történetbe beleillik Berényi Clau­dia és Kertész Géza karakterének visszatérése azok után, hogy legfőbb ellenségük, a Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly (55) hosszabb kihagyás után újra szerepel.

"Idén régi, közönségkedvenc szereplőket tervezünk visszahozni a sorozatba. A 20. jubileumi évünkben folyamatosan lehet számítani meglepetésekre: idén bármi megtörténhet, és meg is történik majd." – mondta Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere. – "Neveket nem mondhatunk, mert még zajlanak a tárgyalások. Ha Fodor Zsóka visszatérne, arra számtalan módon sor kerülhetne, természetesen nem lőjük le, milyen ötleteink vannak az egyes karakterekre vonatkozóan." – tette hozzá.

Bobby sem halt meg igazán

Külföldi sorozatokban is volt már példa hasonló húzásra. A Dallas Bobbyja (Patrick Duffy) egy évadon keresztül volt halott, mire kiderült, végzetes autóbalesete felesége, Pamela rémálma volt. A Vészhelyzetben is többször volt arra példa, hogy a kiírt szereplők egy-két részben feltűntek, mint pél­dául Greene doktor (Antony Edwards) vagy az utolsó évadban Ross doktor, akit George Clooney alakított.

Forrás: blikk.hu

Képek: Barátok közt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.