Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2018. Október 08. 14:07, hétfő | Külföld

Repülő őzre lettek figyelmesek a kerékpárosok az erdei úton

Repülő őzre lettek figyelmesek a kerékpárosok az erdei úton

Kerékpárosok éppen egy erdő mellett haladtak Észak-Karolinában, amikor átszaladt előttük egy őz, amit a szembejövő autó éppen telibe kapott.

A levegőben elrepülő állat majdnem nekiütközött az egyik biciklisnek. A szörnyű balesetet rögzítette egy fedélzeti kamera is.

Múlt szerdán Peter Flur és négy barátja egy több mint 70 kilométeres kerékpártúrára indult Brace Family YMCA-ból Charlotte-ban. A férfi kerékpárja elején és hátulján is van kamera, így a felkavaró balesetet is rögzítették – írja a New York Post.

A túrázó csoport egy erdő melletti úton haladt, amikor egy kereszteződéshez értek. Egyszer csak egy hatalmas őz szaladt ki az útra. Az állat a biciklisek előtt még át tudott futni, de egy szemből érkező autó elütötte őt. Az ütközés ereje akkora volt, hogy az őz felrepült a levegőbe, egyenesen a kerékpárosok felé, egyikük el is kapta a kormányt, hogy biztosan elkerülje a tragédiát.

"Felnézek, és azt látom, hogy valami repül felénk. Pár pillanatig azt se tudtam, hogy mi az, olyan gyorsan történt minden." – nyilatkozta Flur az eset után.

A férfi szerint az őz nem élte túl az ütközést, de ebben nem biztos, hiszen megállás nélkül folytatták az útjukat, ahogyan az Audi vezetője is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt

2024. Május 18. 05:03, szombat | Külföld

Hetekig eltarthat a helyreállítás a Houstont sújtó vihar után, tovább kutatnak áldozatok után is

Hetekig is eltarthat az áramszolgáltatás helyreállítása a hurrikánerejű viharok sújtotta Houston egyes részein, és változatlanul zajlik a károk felmérése, valamint a kutatás további áldozatok után - közölték a texasi nagyváros ható

2024. Május 17. 20:58, péntek | Külföld

Ukrajnai háború - Orosz védelmi minisztérium: 12 harkivi települést foglalt el a héten az orosz hadsereg

Tizenkét települést fogalt el a harkivi és egyet a donyecki régióban Ukrajnában a héten az orosz hadsereg - közölte pénteken az orosz védelmi minisztérium.

2024. Május 16. 07:59, csütörtök | Külföld

Megműtötték a szlovák miniszterelnököt, túl van az életveszélyen

A szlovák miniszterelnök már túl van az életmentő műtéten, jelenleg stabil állapotban van.