Városlista
2019. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2019. Február 11. 16:16, hétfő | Belföld

Részegen lopott traktort

Részegen lopott traktort

Buliból ment haza, de nem bírt már tovább gyalogolni, ezért elkötött egy traktort egy részeg szamosszegi férfi.

A 28 éves szamosszegi férfi három napja bement egy ópályi telephelyre, ahonnan ellopott egy traktort. Áthajtott a kerítésen, és elindult Nagydobos irányába - írja a police.hu.

A rendőrök még aznap elfogták a férfit az otthonában. Bevitték a rendőrkapitányságra, és kihallgatták. Vallomásában elmondta, hogy Mátészalkán szórakozott, ahonnan gyalog indult haza, Szamosszegre.

Nem bírt tovább gyalogolni, amikor Ópályán a telephelyen meglátott egy traktort. Úgy döntött, hogy azzal megy inkább tovább.

A férfi ellen eljárás indult, amely során szabadlábon védekezhet. A traktort egyébként Nagydobos és Szamosszeg között találták meg.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 21. 10:29, vasárnap | Belföld

Elgázoltak két gyalogost Cegléden, az egyikük meghalt

Két gyalogost gázolt el egy autó Cegléden; az egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Április 21. 07:00, vasárnap | Belföld

Krisztus feltámadásával igazolta, hogy a látható világon kívül is van valóság

Krisztus feltámadt, és feltámadásával igazolta az emberiség ősi érzését, hogy a látható világon kívül van egy tágabb, átfogóbb valóság

2019. Április 21. 05:00, vasárnap | Belföld

Telitalálat az ötös lottón, 4,171 milliárdos nyeremény

Telitalálatos szelvényre bukkantak az ötös lottó 16. heti számsorsolásán, a nyertes 4,171 milliárd forinttal gazdagodott - közölte a Szerencsejáték Zrt. szombaton.

2019. Április 20. 19:13, szombat | Belföld

Elektromos járművekkel segítik a segélyszervezeteket

Négyszázötvenmillió forinttal támogatja több karitatív szervezet elektromosgépjármű-beszerzését az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) - tudatta tárca szombaton közleményben.