Városlista
2019. február 22, péntek - Gerzson

Hírek

2019. Február 11. 16:16, hétfő | Belföld

Részegen lopott traktort

Részegen lopott traktort

Buliból ment haza, de nem bírt már tovább gyalogolni, ezért elkötött egy traktort egy részeg szamosszegi férfi.

A 28 éves szamosszegi férfi három napja bement egy ópályi telephelyre, ahonnan ellopott egy traktort. Áthajtott a kerítésen, és elindult Nagydobos irányába - írja a police.hu.

A rendőrök még aznap elfogták a férfit az otthonában. Bevitték a rendőrkapitányságra, és kihallgatták. Vallomásában elmondta, hogy Mátészalkán szórakozott, ahonnan gyalog indult haza, Szamosszegre.

Nem bírt tovább gyalogolni, amikor Ópályán a telephelyen meglátott egy traktort. Úgy döntött, hogy azzal megy inkább tovább.

A férfi ellen eljárás indult, amely során szabadlábon védekezhet. A traktort egyébként Nagydobos és Szamosszeg között találták meg.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Február 22. 18:19, péntek | Belföld

Mintegy ötvenezer középfeszültségű oszlop vált madárbaráttá

Az elmúlt évtizedekben mintegy ötvenezer középfeszültségű oszlop vált madárbaráttá Magyarországon a Nemzeti Közművek Zrt. (NKM) jóvoltából,

2019. Február 22. 17:16, péntek | Belföld

Csicskáztatták rabtársukat, újabb büntetést kaptak érte

Zárkatársukat zsaroló fogvatartottak ügyében hozott ítéletet a Balassagyarmati Törvényszék. A korábbi ítéletet az ügyészség fellebbezésére súlyosbítva, mindkét vádlottra három év nyolc hónap fegyházbüntetést szabott ki.

2019. Február 22. 15:50, péntek | Belföld

Szénné égett holttestet találtak Kótajon

A holttestet a ház kertjében találták meg csütörtökön, szinte felismerhetetlen állapotban.

2019. Február 22. 15:10, péntek | Belföld

"A Duna úgy megy, ahogy ő akarja"

Nem kérdés, hogy természetes vizeinket meg kell őrizni a jövő generációi számára, hiszen a víz létünk alapja. De hogyan gondolkodnak erről a gyerekek, mit szeretnek és mit értékelnek folyóinkban és tavainkban?