Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Július 30. 06:50, hétfő | Belföld

Samsung kijelzőt kaphat az új iPhone X Plus

Samsung kijelzőt kaphat az új iPhone X Plus

Az LG továbbra is gyártási nehézségekkel küzd, ezért újfent a Samsung panelekre épít az Apple.

Az Apple folyamatosan igyekszik bővíteni a beszállítóinak körét, így ugyanis nem csak árban versenyeztetheti azokat egymással, de a készletproblémákat is elkerüli. Bár eddig kizárólag a Samsungra építhetett az OLED-kijelzős iPhone-ok kapcsán, úgy nézett ki, hogy ezúttal az LG is sok képernyőt szállíthat.

Dél-koreai jelentések szerint azonban az LG megint nehézségekbe ütközött, miközben a Samsung már júniusban leszállította az első készleteket.

Az LG elvileg a 6,4 hüvelykes iPhone X Plus készülékhez ad OLED-kijelzőket. Iparági pletykák szerint az LG azonban le van maradva az ütemtervhez képest, a sorozatgyártást pedig csak szeptemberben indíthatja el, nem sokkal az iPhone-bemutató előtt.

A Samsung 75 millió OLED-panelt ad ezúttal az Apple-nek, az LG 2-4 milliót, ha ősszel minden rendben lesz. Bár az LG két gyárat is ráállított az Apple-rendelésekre, ha fennakadás lesz, akkor csak a 2019-es modellekbe kerülhet LG képernyő.

Mindez azt mutatja, hogy az Apple továbbra is csak a Samsungra építhet, hiszen az LG a második legtapasztaltabb a kategóriában, a riválisok (mint a BOE) pedig alig rendelkeznek tapasztalattal az OLED-gyártás terén.

Forrás: origo.hu

Kép: APPLE

Címkék: apple, iphone, kijelző, LC, OLED, samsung

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk