Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. December 17. 13:00, hétfő | PR
Forrás: Pozsgai Kitti

Síelés? Irány Ausztria!

Síelés? Irány Ausztria!

Körülnéztünk Ausztriában, és összegyűjtöttük a legjobb szállásajánlatokat. Találtunk éjszakai sípályát, magyar nyelvű oktatót, sí-ovit, kandallót és szaunát az apartmanban, mindezeket magyar pénztárcára méretezve.

Családdal, barátokkal, táborba, vagy céges csapatépítésre induljon isMagyarországról, az ausztriai síparadicsomban biztosan talál olyanszálláshelyet, pályát, ami hamisítatlan hütte hangulattal, illatos fagerendáival, ragyogó napsütéssel teszi felejthetetlenné a téliüdülést. A teljesség igénye nélkül kiválasztottunk három sípályát.

Találtunk olyan szállást, amit a diákok, olyat, amit a családok ésolyat is, amit a különlegességek kedvelői fognak szeretni.

Snowboardpark, szánkópálya

Első célpontunk Gerlitzen, ahol új piros és kék pályákat isnyitottak és már hódít az új 8-as ülős lift is! Karintia egyiklegkedveltebb síparadicsoma, főként azért népszerű, mert egészszezonban kiváló a hóminőség, a ragyogó napsütésről nem is szólva.

Magyar sí-ovi Arnoldsteinben

Ez az a sírégió, ahol Olaszország, Szlovénia és Ausztria hegyeitalálkoznak. Arnoldsteinben összesen nyolc húzó és együlőliftet találunk, melyekhez 17 km pálya tartozik minden nehézségifokozatban. Az árak viszonylag mérsékeltek és sokan dicsérik azéjszakai siklási lehetőséget, a páratlan élmény miatt. Kisgyerekescsaládoknak ideális pálya, mivel magyar nyelvű sí-ovibanismerkedhetnek az apróságok a hatalmas fehérséggel.

Szállás itt: Dorfhotel Seeleitn

Ha az arnoldsteini, vagy a gerlitzeni sípályára indulna, családok, baráti társaságok számára ideális a Faakersee partján épült,felújított apartman telep, ahol rusztikusan berendezett apartmanokbanlehet kipihenni a gyorsasági pályaszakaszon felállított rekordokat.

Koralpe- a legmodernebb technika

Karintia déli részén találjukKoralpe sípályáit. A legmodernebb technikával készült új 4-es ülős lift szeretettel várja a snowboardosokat és természetesen a síelőket is. Egyedülálló téli élményt nyújt fiatalnak, idősnek, a család aprajának-nagyjának.

Szállás itt: Feriendorf Koralpe

Közvetlenül a sípályák mellett építették fel a 4 csillagos, 22faházból álló alpesi üdülőfalut. Maga a panoráma is káprázatos, hiszen1600 méteres magasságban, a Koralpe csodálatos hegyvidékikörnyezetében járunk. A családbarát faházakban, vagy akár két-háromszintes házban is foglalhatunk szállást, kandallóval, szaunával,vagy akár külön wellness- részleggel.

Heiligenblut síelés húsvétig

Hóbiztos karintiai síterep, ahol november végétől húsvétig tart asíszezon. Heiligenblut rabul ejtően szép a panorámája márönmagában elég lenne a feltöltődéshez. De a 25 hektáros freeridearénán igazán ki lehet élvezni a tél örömeit!

Szállás itt: Kaiser Villa

Miden szegletében a Monarchia korát idéző, komfortos, rendkívülcsaládbarát szálláshely. Tágas, összkomfortos szobáival, hangulatoséttermével, szauna részlegével, családok, kisebb-nagyobb csoportok,baráti társaságok programjaihoz ideális.

A győri Cartour utazási irodában már 1998 óta szerveznek felejthetetleniskolai sítáborokat, egyéni, vagy csoportos utakat. Oldalukon,katalógusaikban érdemes alaposan körülnézni, ha síútra Szlovákiát,Olaszországot, Lengyelországot, Szlovéniát, vagy Franciaországotválasztaná.

Az InfoGyőr és a Cartour közös játékában ausztriai síutat is nyerhet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.