Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. November 08. 10:15, kedd | Helyi
Forrás: Katona Éva

Siker Milánóban

Siker Milánóban

Hatalmas sikerekkel tértek haza a győri UNICENTRAL BULLS Kick-Box és Thai Box Klub harcosai a Milánóban megrendezett WFC – World Fighters Council Világbajnokságról.

Ezen a fantasztikus hétvégén harcosaink 4 világbajnoki övvel bizonyították be, hogy a sok elvégzett munka, küzdelem és kitartás minden pillanatot megér ilyen felejthetetlen pillanatokért.

Legifjabb Bajnokunk Kovács Olivér junior-50 kg-ban 5 ellenféllel küzdött meg a Címért, közöttük két ellenfelét kiütéssel búcsúztatva.

Nardelotti Zoltán a felnőtt mezőnyben is bizonyította kiemelkedő teljesítményét -80 kg-os súlycsoportban K-1-ben. Zoli a döntőben egyhangú pontozással szigorú, pontos munkával emelkedett felül az olaszok kiváló harcosán, megszerezve első felnőtt K-1 Világbajnoki címét.

Schwéger Tímea -56 kg-ban a döntőben végig határozott irányítással, gyönyörű könyök-, klincs és térd technikákkal győzte le a helyiek egy kiváló harcos hölgyét, akinek már számos meccs-, és rutintapasztalat volt a háta mögött. Timi első Világbajnoki címével gazdagította eddigi sikereit.

Grónai Sándor a ellentmondást nem tűrő akarattal küzdötte végig magát ellenfelein. A döntő előtt már az első menetben térd KO-val búcsúztatva francia ellenfelét, a döntőben pedig látványos leforgatásokkal, könyök-, klincs és térd technikákkal, fantasztikus hajrával extra menetben az egyik helyi sztárt győzte le ezzel megszerezve harmadik Világbajnoki címét.

Leisztner Csaba +97 kg-ban súlyában erős bunyók után a döntőben előző napi sérülésből adódóan maradt alul, ezzel ezüst érmet szerezve.

Felkészítő edző: Csányi János

Gratulálunk a Csapatnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.