Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Január 06. 07:29, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Sokkolóval járnak a pizzafutárok

Sokkolóval járnak a pizzafutárok

Sokkolóval jár több pizzafutár is Kaposváron. Bár tudják, hogy tilos, mégis maguknál tartják az eszközt, mert félnek. Előfordult ugyanis, hogy nemcsak kirabolták, de meg is verték egyiküket. Utóbbi esetben a rendőrségnek sikerült elfog

A pizzafutárok azt mondják, nappal nincs gond, este azonban egy-két utcába már félnek kivinni az ételt. Szűcs Lászlótól egy alkalommal elvették a pizzát, de nem fizették ki. Utánuk ment, aztán mégis úgy döntött, hogy inkább menekül, nehogy a pizza árán kívül többet is elveszítsen.

Több pizzafutár azonban sokkolóval jár, annak ellenére, hogy tudják, Magyarországon ez nem engedélyezett, így akár 150 ezer forint bírságot is fizethet az, akinél a rendőrök megtalálják. Szerintük azonban még így is megéri, mert félnek. Volt ugyanis olyan pizzafutár, akit nemcsak át-, de meg is vertek.

A rablásért a tettesek akár 8 év börtönbüntetést is kaphatnak. Azokkal szemben pedig, akik nem fizetik ki a pizza árát, szabálysértési eljárás indulhat, amiért több mint 100 ezer forint bírság jár. (pr)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.