Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. December 06. 10:36, csütörtök | Helyi
Forrás: infoGyőr

Sorsoltunk! Nekünk Ti vagytok a legszebbek!

Sorsoltunk! Nekünk Ti vagytok a legszebbek!

November 30-án zárult, a Nekem Te vagy a legszebb fotóverseny, ami sok örömet okozott nekünk. Ki ne szeretne olyan leveleket megnyitni, ahonnan szebbnél szebb gyerekek mosolyognak rá. Íme a nyertesek!

Annyit mindenképpen el kell árulnunk, hogy voltak ugyan visszaélések, de az a helyzet, hogy sok-sok számolgatás után sem változott a végeredmény, ráadásul sorsoltunk is.

Az első díjat, azaz aLébény-Kunsziget Takarékszövetkezetáltal felajánlott20.000 Ftértékű számlát, ami kortól függően lehet baba, vagy gyermek megtakarítási csomag, továbbáKrizsán Csabafotósfelajánlását, egy25.000 Ftértékű fotóalbum a nyertesről:

Pereznyák Lara nyerte! Gratulálunk!

A második legtöbb szavazatot gyűjtő fotót beküldő díját, aCipellő Bébi- és Gyermekcipő15.000 Ftértékű vásárlási utalványát

Nick József nyerte! Gratulálunk!

A harmadik legtöbb szavazatot gyűjtő fotót beküldő díját, aMóna Lakástextília és Függönyüzletében gyermektextilre elkölthető5.000 Ftértékű vásárlási utalványát,továbbáaLurkó Kuckóáltal felajánlott5.000 Ftértékű vásárlási utalványt

Oláh Amira Linett nyerte! Gratulálunk!

És ezzel koránt sincs vége! Nem csak a szavazatok számítanak, sorsoltunk is!

A legfiatalabb pályázók közöttkisorsoltunk egy10.000 Ftértékű utalványt, amit aStoller Babaúszó Akadémiaajánlott fel.

A nyertes: Varga Zalán! Gratulálunk!

Szerkesztőségünk minden tagja választott egy kedvenc pártfogoltat, közöttük sorsolunk ki egy5.000 Ftértékű meghívást aNimród Étterembe, illetve egy5.000 Ftértékű utalványt aFekete MacskaParfüméria és Fotólaborjóvoltából.

A nyertes Rácz Dorottya! Gratulálunk!

A legvégén az összes, addig semmit sem nyert pályázó nevét bedobtuk egy nagy kalapba ésráadásnak kisorsoltunk egy 5.000 Ft értékű, házi készítésű szappan csomagot,azÖkotudatos Szappankészítő Tanfolyamvezetőinek jóvoltából.

A nyertesek Vida Dóra és Vida Hanna! Gratulálunk!

Minden résztvevőnek köszönjük a csodás fotókat, reméljük élveztétek a játékot! Érdemes lesz továbbra is figyelni az InfoGyőr.hu-t, mert hamarosan ismét versenyt hirdetünk!

Mindenkinek békés, boldog, áldott ünnepeket kívánunk!

A nyeremények személyesen vehetők át Győrben a Kiss János utca 9/b-ben (Szuperinfó szerkesztőség) munkanapokon 8:00-16:00 óráig. Telefon: 96/310-991. Fontos információ: csak 2012. december 19-ig tart irodánk nyitva ebben az évben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.