Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2019. Október 31. 15:17, csütörtök | Bulvár

Súlyosan megharapta saját kutyájuk Fésűs Nelly gyerekét

Súlyosan megharapta saját kutyájuk Fésűs Nelly gyerekét

A színésznőék kutyája a homlokán harapta meg Elza Zorkát, a sebét több öltéssel kellett összevarrni.

Fésűs Nelly a Ripostnak elmondta, hogy a támadás után az állatnak nem volt maradása.

Fésűs Nellyék nagyon megijedtek, amikor a kislányukat megtámadta a Tosza inu fajtájú kutyájuk, Amazon. A kétéves állat a homlokán harapta meg Elzát, akinek nagyjából 10 centiméter hosszú sérülése lett. Az orvosoknak több öltéssel kellett összevarrniuk a sebet.

"Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia. Azonnal rohantunk a kórházba. Néhány öltéssel összevarrták a sebet Elza homlokán. Óriási volt az ijedtség, de az orvosok nagyon kedvesek voltak, és megnyugtattak minket, hogy nagy nyoma nem marad a harapásnak" – mondta a színésznő. Hozzátette, hogy a szakemberek szerint csak egy vékony, halvány csík fog maradni a kislány homlokán.

Fésűs Nellyék 2017-ben vették magukhoz a két szuka kutyát, a Tosza inu fajtájú Aikót és Amazont. A család direkt választotta a japán őrkutyafajtát. Nagy testű kutya, de a szakkönyvek szerint kiegyensúlyozott, türelmes és nyugodt természetű, ezért is lepték meg őket a történtek.

"Az egész egy másodperc alatt történt. A kétéves Amazon egyébként a kisebb kutyánk. Két irányból mentünk be a házba, ám Elza előtte bemászott a kutyaházba. Az állat valószínűleg megijedt. Nem tudom elképzelni, hogy direkt csinálta. Pláne, hogy soha nem volt semmi jele annak, hogy agresszív. A családból soha senkire még csak nem is morgott... Arra, hogy bármelyikünket megtámadja, álmunkban sem gondoltunk. Egészen mostanáig. Mindig nagyon jól játszottak együtt. Soha nem volt ebből probléma. A kutya egyszerűen a területét védhette" – magyarázta Fésűs Nelly.

Az eset után fájó szívvel, de elvitték otthonról a kutyát. Nem altatták el, visszakerült a tenyésztőhöz. A színésznő nem okolja a kutyát, de ezek után úgy érzi, nem tudna bízni benne.

A kislány a jelek szerint gyorsan túltette magát a támadáson, nem sokkal később már az udvaron kereste a kutyát. Ekkor mondták el neki, hogy Amazonnak mennie kellett.

"Hála Istennek, a gyerekben nincs törés, és ugyanolyan nyitott a kutyák felé, mint eddig. Valószínű azért, mert a probléma forrása azonnal elkerült otthonról. Elmagyaráztuk neki, hogy rosszat csinált, és emiatt nem maradhatott tovább."

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.