Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Május 30. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Szakítás szélén az X-Faktor mentora

Szakítás szélén az X-Faktor mentora

Dannii Minogue munkamániájára ráment a kapcsolata, és már csak pillanatok választják el tőle, hogy egyedülálló anya legyen.

Egy valóra vált tündérmesében élt Dannii Minogue az elmúlt két évben, ám mint minden mesének, ennek is elérkezett a vége. Legalábbis a hercege nagy eséllyel hamarosan kilovagol az életéből. Kris Smith ugyanis nincs kibékülve azzal, hogy Dannii rengeteget dolgozik, és így soha nem találkoznak. Sőt, közös fiúkat sem látja sokat a modell, mivel mindig a mamával van a kicsi. Emiatt rengeteget veszekszenek, és nem sok választja el őket tőle, hogy szakítsanak. Mivel a korban kisebb Minogue-nővér semmi pénzért nem hajlandó kevesebbet dolgozni, és nem tetszik neki, hogy párja ezt szóvá teszi. A brit X-Faktor mentorai közül ugyan kiszállt, hogy kevesebb elfoglaltsága legyen, de rögtön utána elvállalta az ausztrál Csillag Születikben való bíráskodást. Ami nemcsak azt jelenti, hogy ugyanannyi munkája lesz, mint eddig, de még Kristől is jó távol költözik fiúkkal. Mivel a szépfiút Londonba köti a karrierje.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.