Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Február 12. 14:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Szatírt fogott a SZEM

Szatírt fogott a SZEM

Szatírt fogtak Iszkaszentgyörgyön pénteken. A férfit a rendőrök őrizetbe vették, és kétrendbeli szeméremsértés vétségével gyanúsítják. Egy hónappal ezelőtt alakult a Szomszédok Egymásért Mozgalom (SZEM) a Fejér megyei faluban. A

Egy 18 éves lányt zaklatott fényes nappal a szőlőhegyen meztelenül, lábán bakanccsal egy férfi csütörtökön. Az egyik házon lévő kamerarendszer segítségével a SZEM tagjai kiderítették, hogy egy hosszú platós, fehér autót kell keresni.

A SZEM egyik tagja látta, hogy az autó pénteken délelőtt elmegy a háza előtt. Utánament és megszólította a sofőrt, aki erre visszaült az autóba és menekülni akart. Ekkor a férfi riasztotta a SZEM tagjait és hívta a rendőrséget. A rendőrök kérésére közösen feltartóztatták az embert – közölte a Független Hírügynökséggel Károly Ede, a SZEM vezetője.

Valóban elfogtak a rendőrök állampolgári segítséggel pénteken egy szabadbattyáni férfit. Kétrendbeli szeméremsértés vétségének elkövetésével gyanúsítják, mert közterületen önkielégítést végzett. Korábban mást is zaklatott már. A mai napon bűnügyi őrizetbe vették a férfit – tudtuk meg Németh-Kész Mónikától, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

A SZEM a közbiztonság erősítésére alakult Iszkaszentgyörgyön, körülbelül 20 taggal. Nemrég egy másik férfit értek tetten, amikor fényes nappal autót tört fel. Őt elkapni nem tudták, de sikerült elriasztaniuk, mert többé nem lendült akcióba a településen – mondta Károly Ede. (lm)

FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.