Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. Január 18. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Szerencsés kimenetelű vasúti baleset Nagycenknél...

Szerencsés kimenetelű vasúti baleset Nagycenknél...

Kedden kora reggel, 5.05 órakor, a 84. sz. főúton a nagycenki vasúti átjáróban akadt fenn a vasúti síneken egy Citroen személygépkocsi. Pár perc múlva, a menetrend szerint közlekedő mozdony maga alá gyűrte a pályán lévő autót, mely a

Reggel öt óra után pár perccel közlekedett Citroen személyautóval egy 50 éves keszthelyi férfi Sopronkövesd irányából Nagycenk felé a 84 sz. főúton. A sűrű köd ellenére a nagycenki vasúti átjáró előtt egy tehergépkocsi előzésébe kezdett. Mielőtt a manővert befejezte volna, autójával az útról letérve megcsúszott és fennakadt a Sopron-Szombathely közötti vasúti sínen. A gépjármű vezetője és utasai az autóból kiugrálva próbálták kiszabadítani elakadt járművüket, de ez a vonat érkezéséig nem sikerült nekik. A pár perc múlva, menetrend szerint közlekedő vonat maga alá gyűrte a pályán rostokló személyautót. Az ütközést követően mind a mozdony, mind pedig a gépjármű azonnal kigyulladt.
Az oltást és a műszaki mentést a Soproni tűzoltóság munkatársai végezték.

A balesetben személyi sérülés nem történt, a 84. sz. főút forgalma zavartalanul haladt. A vasúti közlekedés balesettel érintett szakasza 08.00 óráig lezárásra került.

A baleset körülményeit a Soproni Rendőrkapitányság vizsgálja.

(képek: police.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.

2024. Május 18. 08:13, szombat | Helyi

Pünkösdvasárnap is lesz régiségvásár a Tarcsayn

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

2024. Május 18. 07:13, szombat | Helyi

Vajon ki lesz hazánk legerősebb tűzoltója?

Ismét TFA Szombathelyen, június 21-én! A megmérettetés emberfeletti küzdelemben dőlhet el.

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.