Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2019. Augusztus 16. 10:18, péntek | Bulvár

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Szomorú hírt közölt Sas József felesége

Sas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély.

Sas József a kórházban még azt tervezte, hogy az év utolsó napján mindenképpen színpadra áll, ám a humorista felesége szerint erre nem fog sor kerülni. Az otthonában lábadozó humoristának most a gyógyulásra kell koncentrálnia.

„Józsi minden évben nyáron tervezte meg a következő évadot, de nem véletlen az sem, hogy rosszul lett. Elmúlt már 80, de be kell látni, ez nem egy nyugdíjas szakma. Rengeteg munkával jár, 10–15 embert kellett koordinálnia, nem csoda, hogy olyan magas volt a vérnyomása állandóan. Most kiegyensúlyozott és a sztrók után a vérnyomása is beállt, jobb gyógyszerkombinációt kap. Sokkal nyugodtabb, hogy nem csinál színházat” – mondta a feleség a Borsnak. Azt is elárulta, szerinte leghamarabb tavasszal állhat színpadra a férje. „Ez az élete, én már megszoktam, nem venném el tőle” – tette hozzá, majd arról is beszélt, hogy viseli betegségét a humorista.

„Hisztis és a fegyelem sem az erőssége. Mindent azonnal szeretne, de ez most nem az az időszak. Hosszú út még a gyógyulás. Sokszor türelmetlenné teszi az állapota.
Faltól falig igazgatónak hívta régen a társulata, de most kényszerítve van a tétlenségre. Nehezen bírja, és a kiszolgáltatottság is megviseli. Van mellette egy diplomás szakápoló fiatalember, aki nagyon sokat segít, gyógytornász is jár hozzá, és természetesen én is a rendelkezésére állok a nap 24 órájában”
– árulta el a feleség.

Forrás: life.hu

Kép: MTI/Kollányi Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.