Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Március 12. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Sztárokat is veszélyeztet a cunami

Sztárokat is veszélyeztet a cunami

A Japánt sújtó földrengés által okozott szökőár elérte a Hawaii szigeteket is, és halad Amerika felé.

Nemrég elérte a cunami a Hawaii szigeteket. A hullámok méretéről, és erejéről egyelőre nincs pontos információ, és egyelőre még nem is érinti mindegyik szigetet. A fenyegetés miatt az embereket kitelepítették a part menti területekről, és mindenkit arra kérnek a helyi hatóságok, hogy menjenek a belső területekre, vagy minél magasabbra. De sajnos sokan nem veszik elég komolyan a veszélyt, mivel a tavalyi riasztáskor túlreagálták a helyzetet, és most páran úgy érzik megint nagyobb a füst, mint maga a láng. Pedig most komoly is lehet a baj. Főleg, hogy több óriáshullámok egyre nagyobbak, és folyamatosan ostromolják a partokat, illetve nem tudni, hogy meddig tart majd. A cunami várhatóan eléri Amerikát is.

A szökőár több sztárt és családjukat is fenyegeti. Woody Harrelson színész, Kris Kristofersson és Willie Nelson countrylegendák, illetve Owen Wilson újdonsült családjával mind Hawaii-on élnek. Arról nem tudni, hogy elhagyták-e a szigetet, vagy csak fedezékbe vonultak. Emellett rengeteg híresség hozzátartozóit is veszélyezteti a cunami. Többek közt Nicole Scherzinger, Kelly Preston, Bette Midler és Tia Carrere rokonai is ott élnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.