Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2018. Július 05. 18:46, csütörtök | Bulvár

Szulák Andrea Hyundai nagykövet lett

Szulák Andrea Hyundai nagykövet lett

Kedden délután kislányával, Rozinával érkezett meg Szulák Andrea EMeRTon-díjas színművésznő, énekesnő a hatvani Hyundai Márkakereskedésbe.

A művésznő már korábban beleszeretett a Hyundai Tucson típusú autóba, melyet a hatvani szalon egy sajátos konstrukció keretein belül az énekesnő rendelkezésére is bocsátott kedden.

Az autót nagy várakozások közepette leplezték le a művésznőnek, aki nagyon izgult már, hogy végre meglássa a család új szerzeményét. Az énekesnőt a márkakereskedésben virággal és tortával is meglepték, s ettől kezdve Szulák Andrea hivatalosan is a márka nagykövetének számít.

Ezek után pedig eljött a pillanat, hogy a művésznő és a kislánya végre kipróbálhassa az új autót, valamint kívül-belül is alaposan megismerkedjenek a négykerekűvel. A művésznő már 17 éves kora óta vezet, mint mondta: számára a mindennapokban elengedhetetlen kellék egy kényelmes, tágas autó. – Azon túl, hogy nagyon jó navigációs rendszere van az autónak, külsőleg a letisztult, modern vonalak, illetve a kellemes színárnyalat miatt tetszett meg a gépjármű – mondta Szulák Andrea énekesnő.

Miután a szakemberek minden hasznos információt elmondtak a színésznőnek, és megfelelően tájékoztatták az autó használatáról, nem volt más hátra, minthogy az énekesnő kislányával kiguruljon a márkakereskedés kapuin, hogy ezentúl a család az új autóval szelje az utakat.

Forrás: hatvanihirlap.hu - Lukács Mónika

Fotók: Albert Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.