Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Március 29. 21:05, kedd | Életmód
Forrás: Naurel.hu

Tanorganic

Tanorganic

Az egyenletesen szép, sugárzó barna bőr az egészséget szimbolizálja, ezért nők millióit foglalkoztatja rendszeresen a téma, hogyan legyen a bőrük tartósan barna.

A túlzásba vitt napozás és szoláriumozás káros hatásai sokakat elrettentenek, számukra kínál egyedülálló, vegyszermentes és tartós megoldást a TanOrganic önbarnító családja.

A Noelle O’Connor nevéhez köthető márka az önbarnítók új generációját teremtette meg. Nem is csoda, hogy a legjobb minőségű, kizárólag természetes összetevőkből álló készítményei rövid idő alatt bámulatos népszerűségre tettek szert.

Kiváló minőségű alapanyagok

A TanOrganic megálmodója egy olyan páratlan önbarnítót valósított meg, amely a természet ajándékaival, tartós és foltmentes barnaságot kölcsönöz a bőrnek, miközben gazdagon ápolja és táplálja azt.

Készítményei csak a legkiválóbb alapanyagokból készülnek, 100%-ban természetes összetevőkből, vegyszermentesen. Készítésükhöz olyan bámulatos alapanyagokat használnak, mint az aloe vera, az argan olaj, az avokádó olaj, a makadámia olaj, a csipkebogyó olaj, a kamilla vagy a kókuszolaj.

Szigorúan vett minőség

A TanOrganic termékek megfelelnek a nemzetközi Ecocert szabvány követelményeinek, amely magában garancia a legmagasabb minőségre.
Önbarnítóik nem tartalmaznak tartósítószert, parabéneket, mesterséges adalékanyagokat, színezékeket és illatanyagokat.
A TanOrganic termékeket nem tesztelik állatokon, előállításuk és csomagolásuk is környezetbarát módon történik.

Kinek ajánljuk?

A TanOrganic önbarnítók a Naurel webáruház egyik legkedveltebb termékei. Azoknak készülnek, akik félnek a Nap és a szoláriumok káros hatásaitól, de foltmentes és csíkok nélküli, egészséges, barna bőrre vágynak. Jó választás azoknak, akik az áhított barna bőrt vegyszermentesen szeretnék elérni és közben élveznék a természetes hatóanyagok ápolását is.

A TanOrganic termékcsalád kialakításakor a különböző bőrtípusokra is gondoltak. A világosabb bőrűek számára a TanOrganic önbarnító olaj a jó választás, a sötétebb és közepesen sötét bőrűeknek pedig a TanOrganic önbarnítót ajánlják. Az önbarnító használata előtti radírozáshoz és a készítmény csík- és foltmentes felviteléhez is kínálnak speciális kesztyűt.

Válaszd Te is a TanOrganic önbarnítókat, ha egészségesen barna bőrre vágysz, anélkül, hogy a napfény, a szolárium vagy a kemiáliáktól hemzsegő készítmények káros hatásainak kellene kitenned a bőrödet!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 06:43, péntek | Életmód

Denevérvirológiai kutatás kezdődik a Pécsi Tudományegyetemen

Európai denevérekben előforduló vírusok kutatására indított nemzetközi programban vesznek részt a Pécsi Tudományegyetem (PTE) szakemberei - közölte a baranyai felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

2024. Április 24. 06:46, szerda | Életmód

Különleges holdkelte figyelhető meg az égbolton pénteken

Április 26-án különlegesen szép együttállás figyelhető meg az éjszakai égbolton, amelynek során a kelő Hold szoros közelségbe kerül az Antares csillaggal - közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló.