Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Október 16. 10:21, szerda | Bulvár
Forrás: ma.hu

Taroltak a háziasszonyok idén, jövőre is megkapják a Golden Globe gálát

Taroltak a háziasszonyok idén, jövőre is megkapják a Golden Globe gálát

2014-ben és 2015-ben is Tina Fey és Amy Poehler lesz a Golden Globe-ceremónia háziasszonya. A két komika az idei díjátadón olyan sikerrel mutatkozott be, hogy hosszú távra szerződtek le velük.

A filmdíjat odaítélő hollywoodi külföldi tudósítók szervezete (HFPA) kedden jelentette be, hogy a következő két évben is a két népszerű komika vezényli le a gálát. Tina Fey és Amy Poehler párosa házigazdaként idén debütált a januárban tartott Golden Globe-on, ahol nagy sikert arattak. A színésznők a brit Ricky Gervaistől vették át a stafétabotot.

A brit komikus egymást követő három alkalommal vezette a díjátadót - annak ellenére, hogy a hollywoodi sztárokra és magára a HFPA-ra tett csípős megjegyzéseivel egyesek szerint többször is túllőtt a célon.

Cikk folytatása...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.