Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. Január 25. 07:10, hétfő | Belföld
Forrás: HírTV

Télen is „Bringázz a Munkába!”

Télen is „Bringázz a Munkába!”

Vasárnap indult és egy hétig tart a Bringázz a Munkába! kampány téli fordulója. A hét nap alatt minden nap más témában próbálják a szervezők felhívni a figyelmet a téli kerékpározás lehetőségeire – mondta el a kampány főszervez

A Magyar Kerékpárosklub szervezésében vasárnap túrázásokat szerveznek az egész országban, hétfőn közös munkába bringázáson lehet részt venni, kedden az öltözködés lesz a középpontban, szerdán közösségi rendezvényeket szerveznek, csütörtökön az egészségmegőrzés, pénteken pedig a karbantartás lesz a fő téma.

Legutóbb a több mint 11 ezren vettek részt a Bringázz a Munkába! őszi kampányán. Az őszi kampány 4 ezer új belépővel bővült, akiknek 6 százaléka autóról vagy motorról váltott kerékpárra.

(FH)


Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 21. 16:07, kedd | Belföld

Ápolóra támadt egy makói férfi

A makói férfi bement az egyik helyi háziorvosi rendelőbe, hogy gyógyszereket írasson fel magának. A nyugtatókat sem az orvos, sem az ápoló nem akarta felírni, ezután ragadta meg az ápoló nyakát.

2019. Május 21. 16:01, kedd | Belföld

Plácido Domingo koncertjével nyitják meg a szegedi a Szent Gellért Fórumot

A világszerte ünnepelt énekes, Plácido Domingo koncertjével nyitják meg augusztus 28-án Szeged új ifjúsági és sportcentrumát, a Szent Gellért Fórumot - tájékoztatták a szervezők kedden az MTI-t.

2019. Május 21. 14:40, kedd | Belföld

Júniusban lép életbe az e-jegyrendszer Budapesten

Egy hónapon belül elindulhat Budapesten a közösségi közlekedésben az e-jegyrendszer kísérleti programja, a főváros és a kormány megállapodása értelmében.

2019. Május 21. 13:01, kedd | Belföld

Meghamisított jegyzőkönyv miatt emeltek vádat egy zalai jegyző ellen

Hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy kistelepülés jegyzője ellen, aki meghamisította egy önkormányzati ülés jegyzőkönyvét